2023 – 2024: Αυτές είναι οι πρεμιέρες που έρχονται ανά κανάλι
Τηλεόραση

2023 – 2024: Αυτές είναι οι πρεμιέρες που έρχονται ανά κανάλι

2023 – 2024: Αυτές είναι οι πρεμιέρες που έρχονται ανά κανάλι

Όλες οι πρεμιέρες σε εκπομπές, σόου και σειρές που περιμένουμε κυρίως από τον Ιανουάριο του 2024

Μπορεί η σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει για τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πρεμιέρες που αναμένονται μέχρι το τέλος του 2023 και κυρίως στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2024 και μετά.

Ήδη κάποιες πρεμιέρες έχουν ανακοινωθεί από τα κανάλια και άλλες που ακόμη προετοιμάζονται μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις.

Ας δούμε τον αναλυτικό οδηγό ανά κανάλι για τις πρεμιέρες του β’ μισού της σεζόν:

Alpha

The Secret Song

Η Ναταλία Γερμανού αναλαμβάνει τα ηνία της φαντασμαγορικής εκπομπής The Secret Song, που είναι παραγωγής Barking Well και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις από τους καλεσμένους.

Η πρεμιέρα της έχει ανακοινωθεί ήδη και θα το δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου στις 21:00.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάθονται στην λευκή καρέκλα του The Secret Song, στα σκοτεινά, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί. Η συμφωνία είναι να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκπλαγούν, να συγκινηθούν, ακόμη και να τσαλακωθούν. Και όλα αυτά γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μια μοναδική έκπληξη: Ένα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι σημαίνει για τη ζωή τους ερμηνεύεται από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, με την συμμετοχή δικών τους ανθρώπων.

Δείτε το τρέιλερ

Just the 2 of us

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει υποσχεθεί ότι ο νέος κύκλος του J2US έρχεται από τον Φεβρουάριο του 2024 με νέους παίκτες και ακόμα πιο ιντριγκαδόρικους συνδυασμούς για να γεμίσουν τα Σαββατόβραδά μας με το πιο θεαματικό μουσικό πάρτι.

Νίκος Κοκλώνης: «Σύντομα επιστρέφουμε ακόμα πιο δυνατά με εκπλήξεις και ανατροπές»

Σκαραβαίος

Μια νέα αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη αναμένεται από τον Alpha το δεύτερο μισό της σεζόν, και συγκεκριμένα τις πρώτες εβδομάδες του 2024, ο Σκαραβαίος. Κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα κοινωνικό πρόβλημα που θα λύνει ο πρωταγωνιστής ως ντετέκτιβ έχοντας μαζί του τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος του καναλιού είναι να ολοκληρωθεί ο Γιατρός και οι Φόνοι στο καμπαναριό για να προβληθεί η νέα σειρά, πιθανότατα στη late night ζώνη αμέσως μετά τον Σασμό.

Σκαραβαίος: Η νέα σειρά του Alpha με τον Γιάννη Τσορτέκη

MEGA

Famagusta

Μία νέα σειρά έχει ήδη ανακοινωθεί στο Μega σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου και σενάριο Βάνας Δημητρίου, με τίτλο Famagusta. Πρόκειται για 24 επεισόδια που αφορούν την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο τον Αύγουστο του 1974 και στόχος του σκηνοθέτη και παραγωγού είναι να συμπέσει με τα 50 χρόνια από τον «μαύρο» Αύγουστο ώστε να τιμηθεί η επέτειος.

Το καστ αποτελείται από καταξιωμένους ηθοποιούς ανάμεσά τους ο Γιάννης Μπέζος, ο Χρήστος Λούλης, η Κοραλία Καράντη και ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Όπως είπε ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, εκ των παραγωγών και ο ίδιος, η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πιθανόν το Φεβρουάριο του 2024.

Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη σειρά  12 επεισοδίων να εστιάζει στον ασκητικό βίο του Αγίου, το μεγαλείο της πνευματικότητάς του μέχρι την Κοίμησή του.

Τη σειρά θα την παρακολουθήσουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από Ιανουάριο, χωρίς όμως να έχουν δοθεί ακριβείς ημερομηνίες για την πρεμιέρα.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022, εκεί όπου είδαμε τον «Αρσένιο» στα τελευταία χρόνια της κοσμικής του ζωής στην Κόνιτσα, αλλά και το πρώτο διάστημα της ζωής του στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, όταν ακολούθησε τον μοναχισμό.

Άγιος Παΐσιος: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

STAR

First Dates

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν με την εκπομπή γνωριμιών και είναι πανέτοιμη να απολαύσει τα νέα ταίρια που θα δημιουργηθούν.

Παρότι δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, το κανάλι είναι έτοιμο να το εντάξει ξανά στο πρόγραμμά του.

MasterChef

Η τριάδα φωτιά που έχει αγαπηθεί όσο τίποτα από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει ξανά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου να βρουν τους κατάλληλους σεφ να ενταχθούν στο παιχνίδι.

Λόγω του ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρουσιάζει τη Φάρμα, τα γυρίσματα της τρίτης φάσης θα ξεκινήσουν εντός Νοεμβρίου προκειμένου ο σεφ να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με το ριάλιτι.

Όσο για το πότε θα προβληθεί, ακούγονται διάφορες φήμες που το θέλουν να ξεκινά νωρίς τον Ιανουάριο.

MasterChef: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 8ο κύκλο;

IQ 160

Με πολύ μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται να δούμε τον δεύτερο κύκλο της «αστυκωμωδίας» του Star, IQ 160, μια παραγωγή της Barking Well.

Όπως μαθαίνουμε τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η σειρά αναμένεται να προβληθεί το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μαύροι Πίνακες

Το κανάλι ετοιμάζει νέα σειρά, παραγωγής Barking Well και σε σενάριο Μάριου Ιορδάνου και Σοφίας Καζαντζιάν. Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι η Κάτια Γκουλιώνη, η Λένα Παπαληγούρα, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Δημήτρης Κίτσος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις για το πότε θα κάνει πρεμιέρα, ωστόσο, αναμένεται να τη δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

ΑΝΤ1

Your Face Sounds Familiar

Το πράσινο φως φαίνεται πως έχει πάρει το Your Face Sounds Familiar, το οποίο και θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας. Ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση των προσώπων που θα συμμετέχουν και προβλέπεται να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2024.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, η Μπέττυ Μαγγίρα φέρεται να είναι η επικρατέστερη για την παρουσίαση αφού φέτος μετακόμισε στο κανάλι του ΑΝΤ1 όπου και παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή, I Love Σουκού.

Dragon’s Den

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν μιας και το κανάλι άλλαξε τον αρχικό προγραμματισμό του για την προβολή της εκπομπής.

Η αρχική σκέψη ήταν να προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 με την έναρξη της σεζόν, ωστόσο, θέλησε να δώσει έμφαση στη μυθοπλασία.

Όπως θα ακούσετε και στο Happy Day ο δεύτερος κύκλος έχει ήδη γυριστεί και πιθανόν να προβληθεί από τον Γενάρη του 2024 και μετά.

ΕΡΤ1

Έρημη Χώρα

Πρεμιέρα κάνει την 1η Δεκεμβρίου αρχικά στο ERTFLIX η νέα σειρά της ΕΡΤ, Έρημη Χώρα σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, ο οποίος είχε κάνει και Το βραχιόλι της φωτιάς.

Η μετάδοση στην ΕΡΤ1 αναμένεται να γίνει τη νέα χρονιά (2024) όπως τουλάχιστον ανέφερε πριν από λίγες μέρες ο πρωταγωνιστής, Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον.

Η σειρά περιγράφει την οδυνηρή περιπέτεια κηδεμονίας ενός παιδιού, της 11χρονης Εύας, ενώ το τρέιλερ ξεκινά με το τροχαίο που σημαδεύει τη ζωή της.

Μουσικό κουτί

Το Μουσικό κουτί του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και παρά τις φήμες ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του τελικά οι ίδιοι οι παρουσιαστές αποκάλυψαν ότι συνεχίζεται όχι όμως το πρώτο μισό της σεζόν αλλά στο δεύτερο, το 2024.

«Έχουμε δεθεί πάρα πολύ σαν ομάδα. Αυτό όλο βαθαίνει, η γνωριμία με την ελληνική μουσική. Του χρόνου θα κάνουμε 15 επεισόδια. Όσο το κάνουμε με αγάπη και όρεξη και δύναμη, υπάρχει νόημα. Ένας λόγος που θέλουμε να είναι λιγότερα τα επεισόδια είναι για να είναι σπέσιαλ. Η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση σε όλους μας να συνεχίσουμε. Όντως ήταν να σταματήσουμε φέτος»  είχε πει πριν από λίγους μήνες η ίδια η Ρένα Μόρφη.

Διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια, αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους.

Παράλληλα, στην εκπομπή δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής.

ΣΚΑΪ

Σάββατο Γλεντάμε

Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε στον ΣΚΑΪ μετά από πολλά χρόνια αναλαμβάνοντας τον Μονομάχο. Ωστόσο, το κανάλι του Φαλήρου του έκανε πρόταση για βραδινή εκπομπή, την οποία και αποδέχτηκε.

Το Σάββατο Γλεντάμε θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για το νέο του εγχείρημα, είπε: «Θα έχει στοιχεία από το Στην υγειά μας, όλα τα γλέντια έχουν αυτό το κοινό παρέα, τραγούδι, γέλιο. Το έχουμε ανάγκη όλοι. Δυστυχώς θα με δείτε κι εμένα να τραγουδάω!».

Χρήστος Φερεντίνος: Έδωσε το όνομα της βραδινής του εκπομπής – Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης;

Survivor

Το ριάλιτι επιβίωσης μετά το All Star λέγεται ότι επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι φήμες το ήθελαν να είναι και πάλι Αll Star κάτι βέβαια που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ το πρώτο κάστινγκ για τους Μαχητές έγινε στα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα.