Ευφροσύνη Κουτσουβέρη: «Κρατάω θυμό στη μητέρα μου. Ήταν λες και με είχε τσιμεντώσει»
Τηλεόραση

Ευφροσύνη Κουτσουβέρη: «Κρατάω θυμό στη μητέρα μου. Ήταν λες και με είχε τσιμεντώσει»

Ευφροσύνη Κουτσουβέρη: «Κρατάω θυμό στη μητέρα μου. Ήταν λες και με είχε τσιμεντώσει»

Η Γη της ελιάς, το απωθημένο της και η «επανάστασή» της μέσα από την υποκριτική

Η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, η τηλεοπτική Αμαλία από τη Γη της ελιάς μίλησε στην Ελένη για τον ρόλο της στη σειρά του Mega αλλά και την πορεία που ακολούθησε μέχρι να γίνει ηθοποιός.

«Ο ρόλος της Αμαλίας είναι λίγο παρεξηγημένος λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί σε όλους. Εγώ το έχω αποδώσει στον έρωτα που νιώθει για τον Ισίδωρο που την έχει βγάλει από τα νερά της και την κάνει να λειτουργεί παρορμητικά»

«Το μεγαλύτερο απωθημένο μου είναι το μπαλέτο. Έκανα 20 χρόνια, η μαμά μου ήταν αντίθετη με οποιαδήποτε μορφής τέχνης ασχοληθώ λόγω της ανασφάλειας. Της κρατάω έναν μικρό θυμό που δεν με άφησε να ασχοληθώ με το μπαλέτο και την ενοχλεί πάρα πολύ.

«Ήταν ένα καλό αντίβαρο γιατί με έκανε πολύ στέρεη, μου έμαθα να μην έχω ανάγκη κανέναν και να βασίζεσαι πάντα στα πόδια σου».

«Σπούδασα αρχιτεκτονική διακόσμηση επειδή ήμουν ακόμα σε ηλικία που ήταν ισχυρή μέσα μου η γνώμη της μαμάς μου. Στην πτυχιακή επέλεξα τη σκηνογραφία και όταν διάβασα θεατρικά έργα είπα “εδώ είμαστε”»

«Τους είπα θα πάω δραματική σχολή, έγινε ο τρίτος Παγκόσμιος και γεννήθηκα ξανά. Ήταν λες και με είχε τσιμεντώσει σε κάποια πράγματα η μαμά μου και άρχισε αυτό να σπάει και άρχισε να βγαίνει η Έφη».

Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Κύπρο για τον έρωτα και όπως δήλωσε στην Ελλάδα έρχεται μόνο για να δει τους δικούς της.

«Δεν θα ερχόμουν αν δεν ήταν η μαμά μου και έρχομαι πολύ συχνά. Έτσι έκανα πάντα γιατί και οι δύο είναι δεμένοι μαζί μου και ξέρω ότι είναι χαρά τους».

Διαβάστε επίσης

Κούλλης Νικολάου για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν φοβερές σκηνές στη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία»