«Έλεγαν στη Μαριτίνα: “Τι ανάγκη έχεις εσύ; Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια”»
Τηλεόραση

«Έλεγαν στη Μαριτίνα: “Τι ανάγκη έχεις εσύ; Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια”»

«Έλεγαν στη Μαριτίνα: “Τι ανάγκη έχεις εσύ; Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια”»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη Μαριτίνα και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά

Για τη σχέση της με την κόρη της, μίλησε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και αποκάλυψε τα σχόλια που έκαναν στη Μαριτίνα στην εφηβεία, όταν μάθαιναν ποια είναι η μητέρα της.

«Η Μαριτίνα δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα, πράγμα σπάνιο για κορίτσι. Η Μαριτίνα ακόμα κι όταν εγώ ήμουν χάλια, έλεγα “τι ωραία που είσαι; Έχω την πιο ωραία μαμά”.  Δεν είχε ποτέ ανταγωνισμό, είχε όμως αρκετό μπούλινγκ από το περιβάλλον. Παιδιά που της έλεγαν “τι ανάγκη έχεις εσύ, η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες” ή «Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια”, χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί. Το οποίο την έκανε μερικές φορές εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα, αλλά επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση, σε εμένα λυνόταν. Δυο ώρες δηλαδή σιωπής από εμένα και έλυνε το θέμα.

Καλά μου έχει πει και “είσαι η χειρότερη”, αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε “κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου”. Πιστεύω απλώς ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει», αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.

«Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2-3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δεν με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», ευχήθηκε στη συνέχεια.

«Με τον Τρίτση ετοιμαζόμασταν για γάμο. Πέθανε μια εβδομάδα πριν»

Η ηθοποιός μίλησε και για τον Αντώνη Τρίτση, αλλά και για τον διπλό ρόλο που είχε, μεγαλώνοντας τη Μαριτίνα.

«Όχι, δεν μου αρέσει που ήμουν και μαμά και μπαμπάς, αλλά αφού δεν έχουμε μπαμπά, τι να κάνουμε; Θυμάμαι όταν η Μαριτίνα ήταν 4 ή 5, της είχα πει “άκου να δεις, εμείς μπαμπά δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε, αν δεν βρούμε κάποιον πολύ καλό”. Εγώ έναν εδώ χάλια, ίσα ίσα για να έχεις μπαμπά, δεν θα έχω. Και μου είπε “μαμά, δεν το έχω ανάγκη, έχω εσένα”. Οπότε, το λύσαμε από πολύ μικρή», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση, αποκάλυψε: «Με τον Τρίτση ετοιμαζόμασταν για γάμο. Πέθανε μια εβδομάδα πριν. Για αυτό είχα και το νυφικό και τις άδειες και όλα».

Διαβάστε ακόμα

Μιμή Ντενίση: «Η σύζυγός του Έλγιν αγόρασε τα Γλυπτά του Παρθενώνα για διακόσμηση του πύργου»