Ελεονώρα Μελέτη: «Εάν δεν εκλεγώ θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Έχω καριέρα και είναι ακόμα ζωντανή!»
Τηλεόραση

Ελεονώρα Μελέτη: «Εάν δεν εκλεγώ θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Έχω καριέρα και είναι ακόμα ζωντανή!»

Ελεονώρα Μελέτη: «Εάν δεν εκλεγώ θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Έχω καριέρα και είναι ακόμα ζωντανή!»

Όσα είπε για τη στήριξη του συζύγου της για την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική

Καλεσμένη στην εκπομπή Live News βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και μιλά για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τον υποστηρικτικό σύζυγο αλλά και το τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν εκλεγεί.

«Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που έχω έναν υποστηρικτικό άντρα δίπλα μου. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί βοηθάει το αφήγημα που θέλω να υπηρετήσω. Επειδή το επίκεντρό μου θα είναι η γυναίκα, είναι καλό να γίνει ξεκάθαρο και ποιος πρέπει να είναι ένας άντρας που σέβεται, εκτιμάει και επιτρέπει τη γυναίκα να ανθίσει. Εμένα ο σύζυγός μου είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, μια εξαιρετικά δυναμική προσωπικότητα που σέβεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ανθρώπου που έχει δίπλα του. Η βοήθειά του είναι πολύτιμη και χωρίς αυτόν, γιατί είναι μια οικογενειακή απόφαση, δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ να συζητάω για την υποψηφιότητα».

«Η Ελεονώρα ήταν τους σχεδιασμούς του Mega για την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει η λογική αυτή (σσ ότι δεν είχε τι να κάνει). Η στιγμή που ανακοίνωσε στο Mega για την υποψηφιότητά της ήταν η στιγμή συζήτησης για συγκεκριμένα πράγματα», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα. Θα συνεχίσω να είμαι παρουσιάστρια είτε με Ευρωβουλή είτε χωρίς».

«Δεν έχω να χάσω κάτι, θα γυρίσω στη δουλειά μου. Αν με ρωτούσαν για αυτή τη θέση πριν από λίγα χρόνια δεν ξέρω τι θα απαντούσα. Δεν έχω οραματιστεί να κάνω πολιτική καριέρα. Έχω καριέρα και είναι ζωντανή. Μου δόθηκε μια ευκαιρία που με ενδιέφερε. Θα δοκιμάσω χωρίς άγχος και εάν τα καταφέρω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα επιστρέψω στην κανονικότητά μου και θα εκφράζω τις ανησυχίες μέσα από τα μέσα που ήδη έχω. Μέσα από την εκπομπή, από τα βιβλία που αφορούν κοινωνικά θέματα γύρω από τη γυναίκα. Θα συνεχίσω, δεν θα σταματήσω».

Διαβάστε επίσης

Τζώνη Καλημέρης: «Πιστεύω ότι ήξεραν από πριν για την υποψηφιότητα Μελέτη, απλώς δεν είχε διαρρεύσει»