Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει
Τηλεόραση

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η ηθοποιός τα είπε όλα στην Ελένη Μενεγάκη

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Γιούλικα Σκαφιδά, βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα!

«Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα social media για τις κοινωνικές μου δράσεις και τη δουλειά μου. Από την άλλη θα άρχιζε να φαίνεται η εγκυμοσύνη, αλλά ήθελα και πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν, μόνοι συγγενείς μου το ήξεραν. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ. Ένας τρόπος λοιπόν ήταν να το επικοινωνήσω. Να το πω μήπως και κινητοποιηθώ γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Έχω πελαγώσει. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι είναι δύσκολο και θέλει προετοιμασία», είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφίδα.

«Δεν θα δουλεύω σίγουρα στην αρχή. Έχω μια χαρά και μια ανυπομονησία. Τα πρώτα μου φαίνονται ότι θα περάσουν. Μπηκα στη διαδικασία να γκουγκλάρω για τη γέννα και με έπιασε πανικός. Το έκλεισα και είπα θα δούμε. Είμαι κουλ έγκυος και θα δούμε πώς θα έρθουν τα πράγματα. Είναι μία απόφαση που προέκυψε πολύ συνειδητά. Επηρεάστηκα από τη γέννηση της ανιψιάς μου. Είμαστε όλο γυναίκες στο σόι, τώρα έρχεται το αγόρι! Αγοράκι είναι», αποκάλυψε η ηθοποιός».

Διαβάστε ακόμα

Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο