Just the 2 of us

J2US: «Ήταν η ματιά του τόσο έξυπνη που τον έκανε μαριονέτα»

J2US: «Ήταν η ματιά του τόσο έξυπνη που τον έκανε μαριονέτα»

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση ερμήνευσαν το «Γέλα κυρία μου» στο J2US με ένα άκρως θεατρικό σκηνικό.

Ο hair stylist των διασήμων είχε μεταμορφωθεί σε κλόουν – μαριονέτα χαρίζοντας μια απίστευτη σκηνική παρουσία και η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική.

«Ενθουσιάστηκα! Ήταν η καλύτερή σου φορά Παντελή. Ήταν καταπληκτικό αυτό που είδα. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχεις κάνει. Ήταν η ματιά του τόσο έξυπνη που τον έκανε μαριονέτα. Ήταν τόσο εύκαμπτο το σώμα σου. Δεν έχασες τίποτα από το τραγούδι και ήταν το πιο άρτιο πράγμα που έχω δει από αυτό το ζευγάρι», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της είπε: «Συμφωνώ με όσα είπε η Βίκυ. Παντελή ήσουν καταπληκτικός και η Κατερίνα μια κυρία. Είχες μέτρο σε αυτό που έκανες και σκεφτόμουν σε αυτό που έβλεπα ότι άνθρωποι – όπως και εσύ που εκπέμπεις χαρά – μπορεί να έλεγε κανείς ότι δεν θα μπορούσες να το φορέσεις καλά επάνω σου. Είχες μια σοβαρότητα και μου θύμισες την Λόλα που ήταν πολύ εξωστρεφές και την τσαχπινιά».

«Ήταν η καλύτερή σου φορά και αυτό που είχες να διανύσεις είναι δύσβατο πολύ. Το ξαναγεννήσατε το τραγούδι και του δώσατε ένα βάθος που δεν γνωρίζαμε», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Το ίδιο ενθουσιασμένη ήταν και η Καίτη Γαρμπή, καταλήγοντας: «Ήσουν καταπληκτικός. Ερμήνευσες με το σώμα σου και με τη φωνή σου!»

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Exit mobile version