J2US: Νέος έρωτας μέσα στον μουσικό διαγωνισμό! Ποιο ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντα;
Just the 2 of us

J2US: Νέος έρωτας μέσα στον μουσικό διαγωνισμό! Ποιο ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντα;

J2US: Νέος έρωτας μέσα στον μουσικό διαγωνισμό! Ποιο ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντα;

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!

Εκτός από παρουσιαστής, λαϊκός τραγουδιστής, mr Travel, ο Νίκος Κοκλώνης αποδεικνύεται και… προξενητής, καθώς στο J2US, φαίνεται ότι έχει ανθίσει ένας νέος έρωτας!

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού, ένα ζευγάρι έχει έρθει πολύ κοντά και εκτός από ζευγάρι στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου, έχει εξελιχθεί και σε ζευγάρι στη ζωή!

Οι φήμες ακούγονται εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει αυτόν τον νέο έρωτα στον «αέρα» της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη!

Ο λόγος για τους Γιώργο Αμούτζα και Τάνια Μπρεάζου, οι οποίοι φαίνεται ότι ταίριαξαν απόλυτα και πλέον είναι μαζί. Η χημεία τους, αλλά και οι σπίθες κάθε φορά που βγαίνουν στη σκηνή, είναι η απόδειξη ότι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, είναι ερωτευμένοι.

Δηλώνουν… ελεύθεροι!

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό της Super Κατερίνα, τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου, με τον ηθοποιό να δηλώνει ελεύθερος, σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας.

Οι δυο τους μίλησαν για την απόφασή τους να συμμετέχουν στο J2US, με την Τάνια να τονίζει ότι και για εκείνη είναι «σχολείο», καθώς κι εκείνη μαθαίνει από εκείνον, πώς να μεταφέρει αυτά που γνωρίζει για τη μουσική.

«Για εμένα το Just, αλλά και το ότι εντελώς τυχαία ενώθηκαν οι δρόμοι μας με την Τάνια, είναι μια πολύ σπουδαία ευκαιρία να κάνω μια νέα σπουδή σε ένα πολύ δύσκολο είδος που είναι το τραγούδι», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

«Είμαι ελεύθερος», τόνισε ο ηθοποιός με γέλια, ενω το ίδο απάντησε και η Τάνια Μπρεάζου, όταν διαπιστώθηκε ότι τα ζώδιά τους ταιριάζουν.

Διαβάστε ακόμα

Τσιμτσιλή για Βανδή: «Λίγο πριν ξεκινήσει το J2US, η Δέσποινα “πατάει” κάτι κλάματα…»