J2US: Πώς αποχαιρέτησαν οι κριτές το σαρωτικό σόου; «Τα Σάββατά μας θα είναι άδεια»
Just the 2 of us

J2US: Πώς αποχαιρέτησαν οι κριτές το σαρωτικό σόου; «Τα Σάββατά μας θα είναι άδεια»

J2US: Πώς αποχαιρέτησαν οι κριτές το σαρωτικό σόου; «Τα Σάββατά μας θα είναι άδεια»

Όσα είπαν στο «Καλοκαίρι #yes»

Με απίθανες εμφανίσεις, λάμψη, πολλή μουσική και υψηλές πτήσεις τηλεθέασης έλαβε χώρα ο μεγάλος τελικός του J2US το βράδυ του Σαββάτου.

Το φαντασμαγορικό σόου παραγωγής Barking Well Media ολοκληρώθηκε με νικητές τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την Ηρώ και πλέον θα ξεκουραστεί μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο όπου και επιστρέφει δριμύτερο.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Καίτη Γαρμπή, οι οποίες μίλησαν για το πόσο πέρασαν στο σόου του Alpha

J2US: Φαντασμαγορικός τελικός με πρωτιά στην τηλεθέαση που ξεπέρασε το 30% σε τέταρτο

«Το αγαπάμε τόσο πολύ το J2US, είμαστε τόσο ωραία παρέα και επειδή ως γνωστόν όλα έχουν με αυτο΄ν που ηγείται είναι τόσα όμορφα παρά τις ατελείωτες ώρες που βρισκόμαστε εδώ. Περνάμε πραγματικά φανταστικά, μου φαίνεται κάπως που θα έρθει Σάββατο και δεν θα είμαι εδώ στο Γαλάτσι» σημείωσε η Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο τους δένει άλλωστε στενή φιλία.

«Για να είμαι εδώ πέντε σεζόν η συνεργασία ήταν μαγική. Ο Νίκος είναι ένα πλύ ξεχωριστό πλάσμα που ξέρει να αγαπάει και ξέρει να δείχνει την αγάπη του, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, μία παιδική ψυχή γεμάτη χαρά και φροντίδα για τους άλλους. Τα Σάββατα χωρίς J2US θα είναι δύσκολο γιατί περνάμε τόσο όμορφα εδώ, έχουμε δεθεί τόσο πολύ».

Συγκινημένη για το φινάλε του J2US ήταν η Καίτη Γαρμπή.

«Συγκινημένοι όλοι, τα Σάββατά μας θα είναι άδεια. Άψογη η συνεργασία μας με τον Νίκο Κοκλώνη. Είναι ένας άνθρωπος που όταν τον γνωρίσεις θέλεις να είναι φίλος σου, κολλητός σου. Τον αγάπησα και τον γνώρισα μέσα από το σόου και μου έχει γεμίσει την καρδιά».