Κατερίνα Λυπηρίδου: «Όταν έχω μια ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Με δυσκολεύουν!»
Τηλεόραση

Κατερίνα Λυπηρίδου: «Όταν έχω μια ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Με δυσκολεύουν!»

Κατερίνα Λυπηρίδου: «Όταν έχω μια ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Με δυσκολεύουν!»

Όσα είπε για το φινάλε της σειράς, Η παραλία, αλλά και τον ρόλο της ως Ελένη

Καλεσμένη στην εκπομπή, ERT Backstage, βρέθηκε η Κατερίνα Λυπηρίδου και μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά, Η Παραλία, λίγο πριν από το συγκλονιστικό φινάλε.

«Θα γίνει χαμός στην Παραλία. Στα τελευταία επεισόδια έχουμε φοβερές εξελίξεις, είναι καταιγιστικές. Η Ελένη είναι τοξική, έχει μέσα της αυτή την φοβερή πείνα – που προέρχεται από την στέρηση – για αναγνώριση, για δόξα, για τα πάντα. Αν κάτσουμε και το σκεφτούμε θα τη δικαιολογήσουμε. Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι είναι μια γυναίκα υπέρ φιλόδοξη. Ήμουν στην Καβάλα, ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έρχεται το σενάριο. Το διαβάζω και λέω “κάτι γίνεται”. Παίρνω κατευθείαν τον Δημοσθένη!

Ένιωσα πολύ περίεργα (σσ για τον φόνο του Λοΐζου). Τη δικαιολόγησα! Η Ελένη ξεκίνησε φτιάχνοντας φαγητά, συμπαραστάτης του άντρα της και κατέληξε δολοφόνος και κοινοτάρχισσα. Στην αρχή, ο κόσμος είχε περισσότερη συμπάθεια στην Ελένη. Σιγά σιγά αυτό το πράγμα… Είναι πολύ ωραίο που αυτή η σειρά έχει βάλει γυναίκες που αλλάζουν τη ζωή τους. Η Ελένη, η Κερασία, η Μαρία κάνουν άλμα! Και το ζητούμενο της σειράς είναι να υποστηρίξει τη γυναικεία πλευρά. Η Ελένη γίνεται δολοφόνος και δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος μπορεί να το καταπιεί αλλά και εγώ!».

«Με δυσκόλεψε η σκηνή της δολοφονίας, για το πώς θα έχει αληθοφάνεια. Μετά οι ερωτικές σκηνές με δυσκολεύουν περισσότερο. Όταν ξέρω ότι έχω ερωτική σκηνή, δεν κοιμάμαι το βράδυ.

Είναι μια αμηχανία! Όταν κάνεις ερωτική σκηνή στο θέατρο γιατί μέρος της παράστασης. Στην τηλεόραση, όμως, γίνεται και έφυγε. Ξεκινάει η μέρα σου από αυτό, έχει μια δυσκολία».

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: Τι θα δούμε στα τρία τελευταία επεισόδια; Ένας γάμος, μία αποκάλυψη από τον άλλο κόσμο και ο Δημητρός που…