Η παραλία: Τι θα δούμε στα τρία τελευταία επεισόδια; Ένας γάμος, μία αποκάλυψη από τον άλλο κόσμο και ο Δημητρός που…
Tv Spoilers

Η παραλία: Τι θα δούμε στα τρία τελευταία επεισόδια; Ένας γάμος, μία αποκάλυψη από τον άλλο κόσμο και ο Δημητρός που…

Η παραλία: Τι θα δούμε στα τρία τελευταία επεισόδια; Ένας γάμος, μία αποκάλυψη από τον άλλο κόσμο και ο Δημητρός που…

Κλείνει τον κύκλο της η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ

Ολοκληρώνει την Πέμπτη 30 Μαΐου τον κύκλο της η Παραλία με τρία καθηλωτικά επεισόδια και συνταρακτικές εξελίξεις.

Επεισόδιο 142ο  27 Μαΐου 2024, ώρα 22:45

Οι πληροφορίες του Γράντου προκαλούν τον θυμό τόσο του Διονύση όσο και του Σήφη, οι οποίοι αναμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ένα γράμμα από τον… άλλο κόσμο αλλάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς. Η διαδήλωση των χίπηδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά καταλήγει σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους χωριανούς και τα μέλη του κοινόβιου. Παράλληλα, ο Δημητρός απελευθερώνεται από το ψυχιατρείο και φτάνοντας στα Μάταλα διαπιστώνει πως το πατρικό του σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο, καθώς η τύχη της μητέρας του αγνοείται.

Επεισόδιο 142ο Τρίτη 28 Μαΐου 2024, ώρα 22:45

Η Μαίρη επισκέπτεται τον Διονύση, προκειμένου να τον ενημερώσει για την επιστροφή του Δημητρού στα Μάταλα, εξιστορώντας του όλα τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα. Ταυτόχρονα, οι χίπηδες, έπειτα από το φιάσκο της διαδήλωσης, αποφασίζουν να διοργανώσουν μια γιορτή στην αγαπημένη τους παραλία. Ενώ η συναυλία στην οποία συμμετέχουν όλοι βρίσκεται σε εξέλιξη, μια ομάδα αστυνομικών επεμβαίνει διαλύοντας την εκδήλωση και συλλαμβάνοντας όλους τους χίπηδες. Οι κάτοικοι του χωριού επιχειρούν να μεσολαβήσουν, προκειμένου να απελευθερώσουν τους χίπηδες που κρατούνται στις φυλακές του Ηρακλείου, αλλά το μόνο φως στο σκοτάδι των τελευταίων ημερών στα Μάταλα είναι η επιστροφή του Ρόμπερτ.

Επεισόδιο 144ο (τελευταίο) Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, ώρα 22:45

Δύο μήνες μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στην άλλοτε ειδυλλιακή παραλία των Ματάλων, βρίσκει την παραλία ερημωμένη, το Mermaid Café κατεστραμμένο και την Ελένη Ανδρουλιδάκη να είναι η απόλυτη κυρίαρχος της περιοχής. Ένας γάμος θα φέρει ξανά μαζί όλους τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους χίπηδες τους οποίους η αστυνομία έχει απελευθερώσει μετά την κράτησή τους για ενάμιση μήνα. Στο γλέντι του γάμου είναι προσκεκλημένοι όλοι, χίπηδες και χωριανοί, εκτός από την Ελένη, ενώ η Τες, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο, γεννάει στο ιατρείο του Χάρη. Αργότερα, αφού οι χίπηδες χαιρετήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκαν αποχωρούν από την παραλία και μαζί τους ο Σήφης, ο οποίος συνοδεύει τη Λόρα στη χώρα καταγωγής της. Η Νάταλι, όμως, με τη σειρά της και αφού συζητήσει με τη Μαρία για το μέλλον της σχέσης τους αποφασίζει να παραμείνει κοντά στο μέρος που για εκείνη αποτελεί το πραγματικό της σπίτι.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: «Ο πατέρας του Δημητρού ήταν ο πατέρας μου» – Το μυστικό της Νικολίνας και το Twitter που περιμένει την αλήθεια για την Αντιγόνη