Κρατερός Κατσούλης: «Έλεγα ότι πιο πολύ έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε μαζί παρά στην καθημερινή μας ζωή»
Τηλεόραση

Κρατερός Κατσούλης: «Έλεγα ότι πιο πολύ έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε μαζί παρά στην καθημερινή μας ζωή»

Κρατερός Κατσούλης: «Έλεγα ότι πιο πολύ έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε μαζί παρά στην καθημερινή μας ζωή»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλα στο Πρωίαν σε είδον

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική του πορεία και την δημοσιοποίηση μιας προσωπικής του στιγμής στα ”μανταλάκια” παλαιότερα.

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, την ενασχόληση του με το ”ευ ζην” και την πολυετή εμπειρία του από την πρωινή τηλεοπτική ζώνη, είπε:

«Έφτιαξα ένα χώρο ευεξίας τον οποίο μπορεί ένας άνθρωπος να έρθει και να παίρνει μια ανάσα από την καθημερινότητα του. Εγώ δοκιμάζω όλα αυτά που προτείνω, τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος στη ζωή μου. Μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες άλλαξε η ζωή μου. Πάντα με θυμάμαι να ψάχνω τρόπους για να νιώθω καλύτερα στην καθημερινότητα μου», δήλωσε.

Για τους ΚουΚου που παρουσίαζε με την πρώην σύζυγό του στο Star για 7 χρόνια είπε:

«Νιώθω ότι κόλλησα ένσημα, εμπειρία ζωής για εμένα. Είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά, την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση. Ξεκινάγαμε 9 και πηγαίναμε 6.30. Η ενέργεια που χρειάζεται μια τέτοια εκπομπή ήταν μεγάλη. Είχαμε τότε τα παιδιά. Είχαμε άνθρωπο στο σπίτι. Όσο εδραιωνόταν αυτή η κατάσταση, σταματούσε κάθε άλλη δραστηριότητά μου, δεν  μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία. Μου έλεγαν ”τι θα γίνει ποσό καιρό θα κανείς αυτή τη δουλειά;”. Μετά είχα δυσκολία με το θέατρο. Δεν μπορείς να κοιμάσαι 5 ώρες» ανέφερε.

«Δεν είχα καμία δυσκολία στη συνύπαρξη στο πρωινό με την Κατερίνα Καραβάτου. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε μαζί παρά στην καθημερινή μας ζωή. Θεματολογικά στην εκπομπή συμμετείχα, τόσο όσο. Συμμετείχα για τη διαλογή των θεμάτων αλλά εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε σε οτιδήποτε αφορούσε το gossip. Δεν πίστευα ότι έχει τόσο ενδιαφέρον».

Για την δημοσιοποίηση μιας προσωπικής του στιγμής το 2006 και το ότι κινήθηκε νομικά είπε:

«Εμείς με τους φίλους μου πηγαίναμε Κουφονήσια από μικρά, κάναμε μπάνιο σε παραλία γυμνιστών. Μου έλεγαν οι φίλοι μου επειδή έχω γίνει γνωστός τώρα να βάλω ένα μαγιό και εγώ αρνιόμουν. Κάποια στιγμή έγινε αναπαραγωγή όλου αυτού. Στο πρώτο μισάωρο το πήρα στην πλάκα – με πήρα τηλέφωνο και μου είπαν “είσαι στα μανταλάκι”- μετά όμως βγήκε σε μεσημεριανή εκπομπή και το είδε περισσότερος κόσμος. Όλο αυτό δεν αφορούσε κάποιον και ζήτησα να αποσυρθεί, δεν αποσύρθηκε και κινήθηκα νομικά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω εκφράσει την πρόθεσή μου να παρουσιάσω το Deal»