Επική Μαντά για Κασσελάκη – Τάιλερ: «Και τσάντα να ήταν αυτό το παλικάρι κάπου θα τον είχε αφήσει!»
Late night shows

Επική Μαντά για Κασσελάκη – Τάιλερ: «Και τσάντα να ήταν αυτό το παλικάρι κάπου θα τον είχε αφήσει!»

Επική Μαντά για Κασσελάκη – Τάιλερ: «Και τσάντα να ήταν αυτό το παλικάρι κάπου θα τον είχε αφήσει!»

Η Λένα Μαντά με αφορμή το νέο της βιβλίο σχολίασε όλα τα θέματα τις επικαιρότητας

Η Λένα Μαντά ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα αργά με αφορμή το νέο της βιβλίο «Το μωρό της σοφίτας» και σχολίασε με γαργαλιστικό τρόπο την επικαιρότητα.

Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Το μωρό της σοφίτας» έχει ως θέμα την εγκυμοσύνη ενός κοριτσιού σε μια πουριτανική εποχή που οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες αντιμετωπίζονταν με σκληρές πρακτικές.

Για τη χειραφέτηση των γυναικών σήμερα είπε:

«Το χειραφετηθήκαμε είναι μια κουβέντα. Ναι, τα στόματα άνοιξαν αλλά αυξήθηκαν και οι γυναικοκτονίες, βλέπεις ότι θέλει πολλή δουλειά για να γυρίσουνε τα πράγματα.

Τώρα υποτίθεται ότι έχουμε πετάξει την υποκρισία από την ζωή μας και ότι δεν κουκουλώνουμε πράγματα. Εγώ θεωρώ ότι συνεχίζουμε να τα κουκουλώνουμε γιατί συνεχίζουμε να σηκώνουμε το δάχτυλο σε ό,τι είναι διαφορετικό. Δεν είμαι ευχαριστημένη από την κοινωνία και πως αυτή διαχειρίζεται τις κρίσεις».

Έπειτα συνέκρινε τα πολιτικώς ορθά του τότε με το σήμερα:

«Η Ελλάδα είναι διάσπαρτη από μικρά χωριουδάκια όπου ο πολιτισμός και το τι ισχύει πια… Ξέρω ιστορία από ένα νεαρό παιδί που όταν αποκάλυψε τους γονείς του την δική του προτίμηση, ο πατέρας έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε, η μάνα ήθελε να τον πάει σε μοναστήρι, εν έτη 2023. Στην Αθήνα είναι αλλιώς τα πράγματα».

Όσα είπε για τις δηλώσεις Μπέου

«Εμένα δεν με ξάφνιασε αυτό που είπε. Είπα οκ αυτός είναι αυτός που είναι, τους χειροκροτητές τους ακούσατε; Γιατί θα μπορούσε κάποιος όντως να τον ψήφισε και μετά από τέτοια δήλωση αυτό που θα έπρεπε κάποιος να κάνει είναι να δείξει πέντε ορθάνοιχτα δάχτυλα στον εαυτό του και να αποχωρήσει. Να πει ω ρε φίλε τι πατάτα έκανα. Δεν το κάνανε όμως, χειροκροτήσανε».

«Με κούρασε ο Κασσελάκης»

«Επειδή παρακολουθώ αυτή την υπερέκθεση του Κασσελάκη στα μίντια και με έχει κουράσει απίστευτα. Δεν έχω καταλάβει το λόγο που γίνεται αυτό. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόση προβολή για κάποιον που έχει αναλάβει την ηγεσία ενός κόμματος. Δίνει τροφή, είναι εθελοντική η υπερέκθεση του τα μίντια».

Αναφερόμενη δε στον σύντροφο Κασσελάκη:

«Από ένα σημείο και μετά και τσάντα να ήταν αυτό το παλικάρι κάπου θα τον είχε αφήσει, δεν μπορεί μονίμως να τον κουβαλάει σαν τσαντάκι ή σαν pet μαζί του, είναι τρομερό».

«Είσαι αρχηγός κόμματος αν δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις κακώς πήρες την ηγεσία ενός κόμματος. Πρώτα μαθαίνουμε , δεν θα μάθει στου Κασίδη το κεφάλι. Να μάθει να καταλάβει πως λειτουργεί η ελληνική κοινωνία και να μάθει ότι κάθε κουβέντα που λέει ένα πρόσωπο τόσο πολύ στα φώτα της δημοσιότητας θα το δει σε σούπερ από κάτω».

«Έχω γράψει για γκέι έρωτα σε βιβλίο μου. Το είχα τοποθετήσει σε μια εποχή που οι γκέι δεν είχαν θέση να σταθούν στην εποχή της Χούντας. Δεν είμαι υπέρ της τακτικής του κουκούλωματος. Είναι πάρα πολύ ωραίο που η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα έχει βγει και έχει εκπροσώπου και μιλούν με επιχειρήματα».

Διαβάστε το πρώτο μέρος της συνέντευξής της εδώ:

Λένα Μαντά: «Αν ο άντρας μου ζηλέψει μετά από 40 χρόνια, θα του ανοίξω το κεφάλι»