Alpha: Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά του – Ποια εκπομπή χάνει μία μέρα;
Νέα

Alpha: Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά του – Ποια εκπομπή χάνει μία μέρα;

Alpha: Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά του – Ποια εκπομπή χάνει μία μέρα;

Αλλαγή πλεύσης από τις 25/1

Αλλάζει άρδην το βραδινό πρόγραμμα του Alpha από τις 25 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό που απέστειλε το κανάλι.

Εκπομπές αλλάζουν μέρα και ώρα αλλά και κάποιες χάνουν μία μέρα προβολής.

Το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να φέρει πιο νωρίς την «Αγγελική» και έτσι από Δευτέρα θα προβάλλεται στις 22.00 αντί για τις 23.00 το βράδυ, ενώ μετά τη σειρά θα προβάλλεται ξένη ταινία.

Εκεί όμως που γίνεται η μεγάλη ανακατάταξη είναι στις late night εκπομπές. Ο Αντώνης Σρόιτερ εγκαινίασε τη νέα σεζόν με το Tik Talk σε νέα μέρα, τη Δευτέρα, από τις 25/1 όμως μετακομίζει ξανά στην Πέμπτη που τον βλέπαμε και η εκπομπή του θα προβάλλεται σε νέα ώρα, 00.50.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε Πέμπτη δεν θα έχει πλέον Ελεονώρα Μελέτη και «Μεσάνυχτα». Η εκπομπή χάνει μία μέρα προβολής και περιορίζεται στην Τετάρτη και μάλιστα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα,  μια αλλαγή ώρας που είχε γίνει και στο παρελθόν.

Διατήρησε  τη μέρα προβολής του μόνο ο Τάκης Χατζής και το Direct που παραμένει στην Τρίτη αλλά και αυτή η εκπομπή θα μεταδίδεται στη 1 τη νύχτα.

Έχοντας απέναντί του το Survivor που προβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 1 τη νύχτα αλλά και ανταγωνιστικές late night εκπομπές με καλύτερο lead in, ο Alpha αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του και μένει να δούμε εάν η κίνηση αυτή θα ενισχύσει τα νούμερα τηλεθέασης.