Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ιστορική κοινή τους εμφάνιση
Νέα

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ιστορική κοινή τους εμφάνιση

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ιστορική κοινή τους εμφάνιση

Τι έγινε στα παρασκήνια του μουσικού σόου

Η κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στον τελικό το J2US ήταν το γεγονός της χρονιάς και η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή έδωσαν τέλος στην «άτυπη κόντρα» που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Με μια αγκαλιά και ένα πεταχτό φιλί οι δυο διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες και αποθεώθηκαν από το κοινό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το λαμπερό πάρτι της τηλεόρασης με υπεύθυνο τον Νίκο Κοκλώνη. Τον αγαπώ τον Νικόλα. Είναι αυτός που είναι και δίνει χαρά», είπε αρχικά η Άννα Βίσση στην κάμερα του «Ευτυχείτε» στα παρασκήνια του J2US.

Και συνέχισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα συναντηθήκαμε γιατί το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ και ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που συνέβαιναν και τις πυροδοτούσαν κάποια πράγματα που ο κόσμος τα είχε ανάγκη, εμείς δεν ξέρω αν τα έχουμε ανάγκη. Τα διασκεδάζουμε, τα αντέχουμε, τα ξεπερνάμε ή απλώς τα προσπερνάμε. Τη συνάντησή μας, τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά»

Αλλά και η Δέσποινα Βανδή ανέφερε για τη συνάντησή τους: «Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα και από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου προσωπικά αισθάνθηκα μεγάλη οικειότητα. Τη θαυμάζω  πολύ, όπως τη θαύμαζα και εδώ και χρόνια και απόλαυσα τη στιγμή που ήρθε».

Έπειτα, μάλιστα, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε: «Τώρα που γνώρισα τη Δέσποινα θέλω να συνεργαστώ μαζί της»

«Συγκινήθηκα που τις είδα μαζί. Ήταν υπέροχες», είπε με τη σειρά της η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε», μάλιστα, βρέθηκε και στα παρασκήνια του τηλεοπτικού σόου και όλοι οι συμμετέχοντες φάνηκε να ανυπομονούν για την ιστορική συνύπαρξη της Άννας και της Δέσποινας στη σκηνή του J2US.

«Κάλεσα την Άννα και τη Δέσποινα στο σπίτι μου για πρόβα. Στην αρχή η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, αλλά τα βρήκαν αμέσως», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για τη συνάντηση των δυο ερμηνευτριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και τον Γιάννη Πουλόπουλο,  μάλιστα, υπήρχε η σκέψη από τον Νίκο Κοκλώνη στο πρώτο J2US να είναι και οι δυο στην κριτική επιτροπή. Ενώ, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων ήδη σκέφτονται την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή μαζί σε νυχτερινή πίστα.

Τέλος, όσον αφορά στα παρασκήνια η Δέσποινα Βανδή παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα της Άννας Βίσση, πριν να βρεθεί στο stage και τραγουδούσε όλα τα τραγούδια της.