Χάρης Ρώμας: Ετοιμάζει νέο σίριαλ – Τι είπε για την πολιτική
Νέα

Χάρης Ρώμας: Ετοιμάζει νέο σίριαλ – Τι είπε για την πολιτική

Χάρης Ρώμας: Ετοιμάζει νέο σίριαλ – Τι είπε για την πολιτική

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος του «Καφέ της Χαράς», ο Χάρης Ρώμας είναι έτοιμος να ξεκινήσει το γράψιμο για ένα νέο σίριαλ, για το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός εκτός από τη συγγραφή είναι ενεργός και στα κοινά, θέλει να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο δημαρχίας.

«Είναι θετικό να είσαι survivor στη ζωή, σαν τηλεοπτικό προϊόν έχει ειδικές προδιαγραφές. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είσαι γυμνασμένος, δεν γίνεται να αγωνίζεσαι και να αγκομαχάς», σχολίασε ο Χάρης Ρώμας και σε ερώτηση για το αν θα έπαιρνε σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι τόνισε:

«Σε γενικές γραμμές όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο. Αν δημιουργηθεί κάτι που να είναι στα μέτρα ενός ανθρώπου που πρέπει να είναι απαραίτητα από το ριάλιτι, τότε θα τον βοήθαγα κιόλας. Κάνω πρόταση τώρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο για το επόμενο σίριαλ».

Όσον αφορά στα μελλοντικά του σχέδια ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Το “Καφέ της Χαράς” πρέπει να κλείσει και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Κάναμε συζήτηση με το κανάλι για να συνεχιστεί, αλλά δεν συνεχίζεται, γιατί η ιστορία πρέπει να τελειώσει και να δούμε τι θα συμβεί με τον Πώποτα και τη Χαρά».

«Αυτό που σκέφτομαι θέλω να έχει σχέση με τη showbiz. Θα είναι ο χώρος που θα τοποθετείται. Περιμένω να εγκριθεί η δουλειά, αν όχι σας υπόσχομαι ότι θα μπω στο επόμενο Survivor», αποκάλυψε ο σεναριογράφος και ηθοποιός.

Όσον αφορά στην παρουσία του στην πολιτική: «Τα σχέδια μου είναι και η αυτοδιοίκηση. Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει εκεί. Θα σκεφτόμουν και τη δημαρχία ναι, αλλά δεν είμαι αποφασισμένος να απαγκιστρωθώ από τη δουλειά μου».

Για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες γιατί είναι non stop. Πληρώνομαι γιατί να το κόψω. Αντίθετα με την Ελένη Ράντου που λέει θα μείνουμε μια ζωή η γκαρσόνα και η Κατακουζίνα, εγώ αισθάνομαι ότι αυτό είναι παράσημο. Δεν μπορεί το πετύχει κάθε καλλιτέχνης. Εγώ δεν έμεινα Κατακουζίνα, μετά έγινα Ουδεπώποτας, ήμουν ο Δάγκας ο χασοδίκης»

.