Ελεονώρα Μελέτη: Επανέρχεται στους δέκτες μας με νέο team
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Επανέρχεται στους δέκτες μας με νέο team

Ελεονώρα Μελέτη: Επανέρχεται στους δέκτες μας με νέο team

Ποια αναλαμβάνει το τιμόνι της εκπομπής πίσω από τις κάμερες;

Ξανά στους δέκτες μας μετά από παύση πολλών εβδομάδων -ήδη από τις αρχές Μαρτίου- έρχεται η εκπομπή «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 00:20 το βράδυ και θα κάνει ποδαρικό στη μετά lockdown εποχή με τον Χρήστο Δάντη και τη Μαρίνα Βερνίκου.

Ο καλλιτέχνης θα μιλήσει για το νέο του τραγούδι που προκαλεί αντιδράσεις αλλά και για το ξέσπασμά του στα social media.

Η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου μιλά για το πώς βίωσε η οικογένεια της την εμπειρία του κορονοϊού με τον σύζυγο και τα δύο από τα τρία της παιδιά να νοσούν με Covid-19.

Την Τρίτη, καλεσμένοι θα είναι η Βάνα Μπάρμπα και ο Βαγγέλης Χαρατσής, ένα από τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Το ενδιαφέρον είναι πως μπορεί μπροστά από τις κάμερες να μη δούμε αλλαγές, πίσω από αυτές όμως υπάρχει έντονο παρασκήνιο που ξεκίνησε με την αποχώρηση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Πολίνας Τόλη, λίγο πριν από το lockdown.

H Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο μπλογκ του, έχει ήδη υπογράψει με τον Alpha και για τα “Μεσάνυχτα” αλλά και για καθημερινή εκπομπή.

Αυτό που έχει αλλάξει πλέον στη βραδινή της εκπομπή είναι ότι ανέλαβε την επιμέλεια ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ τους περασμένους μήνες, μετά την απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΪ, η Ελεάνα Τρυφίδου.

Η δημοσιογράφος -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Znews- αρχικά προοριζόταν για αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη (που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει τον Ιούνιο) αλλά τελικά θα είναι στο τιμόνι του “Μεσάνυχτα”.