Ελεονώρα Μελέτη: Οι φήμες για τις σχέσεις της με τον Alpha
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Οι φήμες για τις σχέσεις της με τον Alpha

Ελεονώρα Μελέτη: Οι φήμες για τις σχέσεις της με τον Alpha

Ποιο άλλο όνομα του καναλιού αρνήθηκε να βρεθεί στην εκπομπή της

Στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Alpha επιστρέφει η Ελεονώρα Μελέτη, μετά από τρεις μήνες απουσίες και το «κόψιμο» της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Η δημοσιογράφος κάνει comeback την Τετάρτη με τα «Μεσάνυχτα» και τον Νίκο Κοκλώνη να της κάνει ποδαρικό για το νέο έτος, ωστόσο η σχέση με το κανάλι λέγεται ότι παραμένει σε τεντωμένο σχοινί.

Η παρουσιάστρια, είχε ζητήσει (όχι προσωπικά, όπως λένε οι πηγές του Znews) από την Τατιάνα Στεφανίδου να της κάνει συνέντευξη, καθώς είναι το νέο πρόσωπο του Alpha, ωστόσο η ίδια είχε αρνηθεί, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ακόμα ένα «δυνατό» πρόσωπο είπε όχι.

Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είχε κλείσει να δώσει συνέντευξη στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή Direct και ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί και σε δεύτερη βραδινή εκπομπή του καναλιού.

Όπως αναφέρθηκε στο «Έλα Χαμογέλα», η ρήξη που υπήρξε ανάμεσα στον Alpha και την Ελεονώρα έχει αποκατασταθεί προσωρινά, παραμένουν όμως «παγωμένες» οι σχέσεις και δεν αποκλείεται η συνεργασία να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό της λήγει το 2022.