Έλλη Στάη: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές»
Νέα

Έλλη Στάη: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές»

Έλλη Στάη: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές»

Ένα κείμενο στο site της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου στην προσωπική της ιστοσελίδα το οποίο αναρτήθηκε και στο site του Πρώτου Θέματος, ήταν αρκετό ώστε να κάνει την Έλλη Στάη να αντιδράσει έντονα.

«Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα για εμάς στo Open» έγραψε η Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης στο twitter και συμπλήρωσε: «Δεν ιδρώνει το αυτί μας. Υ.Γ. Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών».

Το πρώτο «χτύπημα» της Τίνας Μεσσαροπούλου είχε γίνει από τις 19 Νοεμβρίου: «Τις προάλλες οι φωνές στους διαδρόμους με την Ελλη Στάη ακόμα ηχούν στα αυτιά κάποιων που κάνουν λόγο για συνθήκες που ούτε σε περιφερειακό κανάλι δεν συναντάς» είχε γράψει.  Στις 30 Νοέμβρη το ρεπορτάζ έγινε ακόμα πιο επιθετικό: «Είστε άσχετοι από τηλεόραση και με βγάζετε σαν μύγα» φέρεται να είπε η Έλλη Στάη σε έξαλλη κατάσταση την περασμένη Τετάρτη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε μάλιστα ότι «στο κανάλι δεν της μιλάει κανείς» και ότι έχει «ύφος χιλίων καρδιναλίων».

Όπως ήταν λογικό η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Έλλη Στάη ήταν η αναδημοσίευση του επίμαχου άρθρου από το «Πρώτο Θέμα».  Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο διευθύνων σύμβουλος του Open, Τζώνη Καλημέρης, φρόντισε να κάνει retweet το post της Έλλης Στάη, δείχνοντας έτσι ότι η δημοσιογράφος έχει την απόλυτη στήριξη του σταθμού.