Γιάννης Σπαλιάρας: Ο ρόλος του στις «8 λέξεις» και οι φιλοφρονήσεις που αντάλλαξε με την Ιωάννα Μαλέσκου
Νέα

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο ρόλος του στις «8 λέξεις» και οι φιλοφρονήσεις που αντάλλαξε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο ρόλος του στις «8 λέξεις» και οι φιλοφρονήσεις που αντάλλαξε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Παίρνει τη θέση του Αλέξη Παππά στη σειρά

Στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιάννης Σπαλιάρας και μίλησε για το ρόλο του στη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Το μοντέλο και ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Αλέξη Παππά και έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης υπήρξε ένα πολύ θετικό κλίμα και οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σμίγουμε από κοντά μετά από πολύ καιρό ρε συ Γιάννη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια με τον Γιάννη Σπαλιάρα να της απαντά: «Επιτέλους».

Η Ιωάννα συνεχίζει, λέγοντας: «Δεν μας έτρεχε γενικά» και ο Γιάννης ανέφερε: «Δεν μας πήγαινε, αλλά τελικά μας έκατσε».

Έπειτα , οι δυο τους κάθισαν στον καναπέ με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει για το νέο ρόλο του στις «8 λέξεις»: «Όταν ακούσαμε ότι πολύ σύντομα θα σε ακούσουμε και θα σε δούμε γλύκαναν τα χαρακτηριστικά μας».

«Με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε και έχουμε χημεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας και συμπλήρωσε: «Ναι μπαίνω και γίνομαι ο Αλέκος. Ο ρόλος που ενσαρκώνω δεν είναι και το καλύτερο παιδί. Εκβιάζει τα παιδιά του Αρώνη και τη γυναίκα του και κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες και θα αποκαλυφθεί ότι έχουν ένα λευκό γάμο».

 Μιλώντας για το χαρακτήρα που θα υποδυθεί, η Ιωάννα έσπευσε να τον ρωτήσει πως «νιώθει που παίζει ένα κόντρα ρόλο». «Πες μου πώς είναι να είσαι σε ένα κόντρα ρόλο. Είναι χαρακτηριστικά που δεν σε εκφράζουν. Ο ρόλος απέναντι στις γυναίκες. Μας δίνεις την αίσθηση ενός καθαρού παιδιού και πολλές φορές αυτό παρεξηγείτε». Τότε εκείνος χαμογέλασε και παραδέχτηκε πως είναι πράγματι κόντρα ρόλος.

Για τη συνεργασία με την ομάδα της σειράς είπε: «Στην αρχή είναι άβολο όταν μπαίνεις σε μια ομάδα που είναι καιρό μαζί, αλλά προσαρμόστηκα πολύ εύκολα».

Έπειτα οι δυο τους μίλησαν για τα ζωάκια τους, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να λέει ότι χαλαρώνει με τη γάτα του και την Ιωάννα να ενθουσιάζεται και να μιλά φυσικά για τη σκυλίτσα της.

https://streamable.com/vmtlut

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις κριτικές που έχει δεχτεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ανέφερε: «Στην Ελλάδα δεν γράφονται κριτικές, αλλά κακοήθειες. Πολλές φορές έχω δει να με φωτογραφίζουν με μια κυρία δίπλα μου και να λένε ότι είναι σχέση μου».

Ενώ, και στο τέλος της συνέντευξης οι φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Περιμένω εναγωνίως και εγώ και μεγάλο μέρος του κοινού να σε δούμε στις 8 λέξεις. Γενικά θέλουμε να σε βλέπουμε και να μαθαίνουμε πράγματα που κάνεις», είπε η Ιωάννα.

Με τον Γιάννη να παίρνει το λόγο και να λέει: «Χάρηκα που σε είδα. Είσαι μια κοπέλα αυτοδημιούργητη και χαίρομαι που τα κανάλια δίνουν ευκαιρίες σε παιδιά σαν κι εσένα».

«Θα χαρώ να τα ξαναπούμε και θα φροντίσουμε να υπάρξουν οι συνθήκες», κατέληξε η Ιωάννα.

https://streamable.com/8ceygl