Απίστευτη δήλωση Μπόγρη: “Mήπως είναι μια καλή ευκαιρία  να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι έστω κι αυτές τις 20 μέρες;”
Νέα

Απίστευτη δήλωση Μπόγρη: “Mήπως είναι μια καλή ευκαιρία να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι έστω κι αυτές τις 20 μέρες;”

Απίστευτη δήλωση Μπόγρη: “Mήπως είναι μια καλή ευκαιρία  να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι έστω κι αυτές τις 20 μέρες;”

H ατυχέστατη ατάκα του μπασκετμπολίστα που προκάλεσε

Για καλό βγήκε να μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη ο Γιώργος Μπόγρης από τα Κανάρια Νησιά όπου βρίσκεται σε απομόνωση αλλά μάλλον δεν συνειδητοποίησε και πολύ καλά την ατυχή ατάκα-παραίνεση που έδωσε στον αέρα προς τους τηλεθεατές.

Αφού μίλησε για τις απολαβές των παικτών και το αν θα πληρωθούν ή όχι -που είναι το αθλητικό θέμα των ημερών- ήρθε η σειρά του Τάσου Τεργιάκη να τον ρωτήσει αν οι Ισπανοί τηρούν την καραντίνα σε σχέση με εμάς που υπάρχουν εκατοντάδες παραβάσεις.

“Εδώ δεν έχουμε την επιλογή του μηνύματος, είναι ολική η καραντίνα. Το μόνο διαβατήριό σου είναι ο σκύλος σου, το σούπερ μάρκετ, το φαρμακείο ή το νοσοκομείο. Οπότε μήπως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να υιοθετήσουμε κι ένα σκυλάκι αυτές τις μέρες που πραγματικά έχουν ανάγκη από αγάπη, έστω κι αυτές τις 20 μέρες ένα μήνα, να δώσουμε και αγάπη στο ζωντανό και εμείς να έχουμε ένα διαβατήριο, να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής”.

Ο μπασκετμπολίστας προφανώς δεν συνειδητοποίησε τι προέτρεψε τον κόσμο να κάνει (να υιοθετήσει ζώο μόνο για 20 μέρες!) τη στιγμή που στην Ελλάδα, ακόμη και ο άνθρωπος των ημερών, Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησε από τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους γιατί δεν κινδυνεύουν από αυτά.

Είναι γνωστό άλλωστε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της εγκατάλειψης κατοικιδίων ζώων στην Ελλάδα και μια τέτοια παραίνεση είναι όχι μόνο εσφαλμένη αλλά και επικίνδυνη, εάν έγινε συνειδητά.

Το περίεργο είναι ότι ούτε από το πάνελ της εκπομπής υπήρξε κάποια αντίδραση και ειδικά από την παρουσιάστρια, η οποία όπως φαίνεται ούτε εκείνη κατάλαβε τι ακριβώς εκστόμισε στον αέρα ο καλεσμένος της.

https://streamable.com/msa8pc