J2US: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση παρουσιαστή και κριτών και όσα αποκάλυψαν πριν από την πρεμιέρα!
Νέα

J2US: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση παρουσιαστή και κριτών και όσα αποκάλυψαν πριν από την πρεμιέρα!

J2US: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση παρουσιαστή και κριτών και όσα αποκάλυψαν πριν από την πρεμιέρα!

Τι είπαν για το show και τις νέες συνθήκες σε θέατρο και τηλεόραση

Λίγο πριν ξεκινήσει το J2US οι κριτές και ο παρουσιαστής του show έκαναν μια grande φωτογράφιση και εντυπωσίασαν. Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την κριτική επιτροπή του show τραγουδιού του Open που καi φέτος απαρτίζεται από τους: Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου και Βίκυ Σταυροπούλου φωτογραφήθηκαν για το νέο κύκλο του Just the 2 of Us και μίλησαν για όλα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Φυσικά, η φωτογράφιση ξεκίνησε με την συνάντηση του Νίκου Κοκλώνη με την Δέσποινα Βανδή, που όπως αποκάλυψε ο ίδιος του αφιέρωσε το… «μωρό μου φάλτσο»!

«Μου είχε λείψει το Just. Ανυπομονώ γιατί πέρσι είχαμε περάσει πολύ όμορφα», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις για πολλά ονόματα και ανέφερε: «Στο πρώτο επεισόδιο θα έχουμε φέτος μια έκπληξη. Μια super star θα τραγουδήσει μαζί μου και δεν είναι στο Just».

Ενώ, για μια ακόμη φορά ξεκαθάρισε πως η Ρούλα Κορομηλά δεν θα είναι στο Just και απλώς βρέθηκε στο γραφείο του για να συζητήσουν για πολλά πράγματα.

Η Δέσποινα Βανδή, με τη σειρά της μίλησε με χαρά για την πρεμιέρα του My Greece που επιστρέφει και το νέο κύκλο του J2US και αναφέρθηκε με συγκίνηση στο γιο της που έγινε πια παλικαράκι. Η ίδια αναφέρθηκε και στα νέα δεδομένα στα σχολεία με τη μάσκα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά επιβάλλεται να τη φορούν στα σχολεία».

https://www.youtube.com/watch?v=3IO-SjtsvRE&ab_channel=OPEN

Ιδιαίτερα χαρούμενη για την ολοκαίνουργια εκπομπή της, το Style me up και την προετοιμασία για το J2US ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου που ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα νέα projects στο Open. Η παρουσιάστρια όμως, δεν μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά της, αλλά και τα δυο αγόρια της που αποχαιρέτησε με συγκίνηση, μιας και πήγαν φαντάροι.

«Είναι πολύ διαφορετικό από τότε που έφυγαν για σπουδές. Η συγκίνηση που ένιωσα στο στρατό δε συγκρίνεται. Αυτό το κομμάτι το παραδοσιακό μας βγήκε. Και εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Μιλώντας για την κριτική που θα ασκήσει φέτος η Βίκυ Σταυροπούλου και το αν θα είναι αυστηρή, ανέφερε: «Την κριτική δεν την αποφασίζεις από πριν. Θα είμαι αυτό που είμαι και θα κάνω αυτό που ξέρω», ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του κορονοϊού: «Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο που δεν το έχουμε βιώσει. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από την υγεία», δήλωσε και πρόσθεσε: «Μετά από πολλά χρόνια δεν θα κάνω φέτος θέατρο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σταμάτης Φασουλής που δήλωσε πως φέτος τα θέατρα δοκιμάζονται… «Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να μπορέσει να λειτουργήσει το θέατρο μέσα στο χειμώνα». Ενώ, στην ερώτηση πώς νιώθει που φέτος ανεβαίνει στο θέατρο η παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» με τον Λάκη Γαβαλά να ενσαρκώνει το ρόλο που είχε παίξει ο Σταμάτης Φασουλής. «Η σύγκρισή μου με τον Λάκη Γαβαλά για “Tο κλουβί με τις τρελές” θα είναι άδικη», δήλωσε.