J2US: Η πρώτη πρόβα της Άννας Βίσση για τον τελικό
Νέα

J2US: Η πρώτη πρόβα της Άννας Βίσση για τον τελικό

J2US: Η πρώτη πρόβα της Άννας Βίσση για τον τελικό

Η τεράστια Ελληνίδα τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την παρουσία της στον τελικό με ένα story!

Τελικός J2US με τις δύο κορυφαίες τραγουδίστριες της χώρας να βρίσκονται για πρώτη φορά στα χρονικά στο ίδιο πλατό. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή θα είναι παρούσες το βράδυ του Σαββάτου στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, με την πρώτη μάλιστα να επιβεβαιώνει την παρουσία της με τον πιο… πανηγυρικό τρόπο, βάζοντας τέλος σε εκείνους που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την είδηση.

Η Άννα Βίσση, το απόγευμα της Τρίτης, παρευρέθηκε στο στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα του J2US και ανέβασε φωτογραφία ανακοινώνοντας την πρώτη πρόβα της.

«Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Την αγαπώ και είναι καλή φίλη μου. Τηλεοπτικά δεν έχει βρεθεί ποτέ στο ίδιο πλατό η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και αυτό θα γίνει τελικά στο J2US. Μου πήρε δυο χρόνια να πείσω την Άννα Βίσση να έρθει στο σόου», είχε πει ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα δούμε Βίσση και Βανδή μαζί. Οι δυο ερμηνεύτριες δεν έχουν κάποιο πρόβλημα η μία με την άλλη. Το συζήτησα και με τις δυο πριν το ανακοινώσω», είπε στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου,, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να συμμετέχει και ο Ηλίας Ψινάκης στο σόου.