Νέα

Just The 2 Of Us: Αυτό είναι το πιο “τρελό” ζευγάρι του show!

Just The 2 Of Us: Αυτό είναι το πιο “τρελό” ζευγάρι του show!

Ποιο άλλο ζευγάρι θα συμμετέχει;

Το Just The 2 Of Us είναι σίγουρο πως θα έχει περίοπτη θέση στις τηλεοπτικές μας οθόνες, αφού αναμένεται να μας καθηλώσει όχι μόνο με τις ερμηνείες και το οπτικό υπερθέαμα που θα προσφέρει, αλλά και με τα εκρηκτικά ζευγάρια που θα φιλοξενήσει.

Το πιο τρελό ζευγάρι το είδαμε σήμερα αποκλειστικά από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην τρίτη της παρουσίαση των ζευγαριών και πραγματικά δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε και επί σκηνής τη φλογερή και ιδιαίτερη τους χημεία.

Ο λόγος για την Κόνι μεταξά και τον Τάσο Ξιάρχο, οι οποίοι εκμυστηρεύτηκαν πως γνωρίζονται από παλαιότερη τους συνεργασία σε μιούζικαλ, ενώ η Κόνι Μεταξά του ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής εκείνη θα είναι η coach.

“Να μην περιμένετε τίποτα, γιατί έτσι ό,τι και εάν κάνουμε θα σας αρέσει”, είπε η τραγουδίστρια”.

Στη συνέχεια είδαμε και δυο από τους ανταγωνιστές τους, ένα ακόμη ζευγάρι του μουσικού show, οι οποίοι τα πάνε τόσο καλά που φτάσανε μέχρι και στην πρόταση γάμου…

Η Έρρικα Πρεζεράκου ζήτησε το χέρι του παρτενέρ της, Άρη Μακρή σε μια χιουμοριστική κίνηση και έπειτα γέλασαν με το ενδεχόμενο να είναι κάποιος καλύτερος από εκείνους:

“Δεν υπάρχει δεύτερος καν… Δεν βλέπουμε πίσω ποτέ”, είπε ο τραγουδιστής.

https://streamable.com/lehmz

Exit mobile version