The Voice: Το τραγούδι του Καπουτζίδη στον τελικό
Νέα

The Voice: Το τραγούδι του Καπουτζίδη στον τελικό

The Voice: Το τραγούδι του Καπουτζίδη στον τελικό

Ένα ακόμα The Voice έφτασε στο τέλος του και ο παρουσιαστής του talent show, Γιώργος Καπουτζίδης, μας είχε φυλάξει, όπως κάθε χρόνο, ένα απίστευτο σκετσάκι για το τέλος. Για την ακρίβεια, για το… τέλος, τέλος. Εκεί λοιπόν κατά τη 1 τα ξημερώματα και λίγο πριν ανακοινώσει τη μεγάλη νικήτρια, ο παρουσιαστής έδωσε στους τηλεθεατές αυτό που αποζητούσαν. Το τραγούδι – παρωδία των Coaches. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν επρόκειτο για ένα απλό show επί σκηνής, αλλά για ολόκληρη παραγωγή βίντεο κλιπ.

Πιο πολύ βέβαια γέλασαν οι 4 coaches, αφού τους μιμήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα μια ”ανίερη συμμαχία”, όπως είπε χαρακτηριστικά, από τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη εναντίον του Κωστή Μαραβέγια που είδε παίκτη από την ομάδα του για τρίτη διαδοχική χρονιά να βγαίνει νικητής.

Δείτε το βίντεο με το ξεκαρδιστικό show του Γιώργου Καπουτζίδη που ντύθηκε Ρουβάς, Μουζουράκης, Παπαρίζου και ερμήνευσε το τραγούδι ”Υπάρχει Λόγος”, αλλά διασκευασμένο με δικούς του στίχους-φωτιά για την συνωμοσία των τριών κριτών εναντίων του Κωστή!

The Voice: Η αγαπημένη στιγμή του τελικού