Νέα

Λάκης Γαβαλάς: «Το κράτος θα έπρεπε να μου ζητήσει “συγγνώμη” για αυτά που μου έκανε»

Λάκης Γαβαλάς: «Το κράτος θα έπρεπε να μου ζητήσει “συγγνώμη” για αυτά που μου έκανε»

Η οικογένεια και οι «πληγές» που δεν κλείνουν ποτέ ολοκληρωτικά

Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης υποδέχτηκαν στο Dot τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος εξέφρασε μεταξύ άλλων το παράπονο που έχει από το ελληνικό κράτος.

«Το κράτος θα έπρεπε να μου ζητήσει “συγγνώμη” για αυτό που έχει κάνει σε μένα. Και δεν το έχει κάνει. Πραγματικά, με την ευκαιρία θέλω να πω ότι εγώ κάθε φορά που πήγαινα στο εξωτερικό έφερνα συμβόλαιο και τάιζα τα 300 άτομα που είχα προσωπικό. Αυτοί, όταν γυρνούν, φέρνουν μόνο φασαρία. Και όταν τα βρίσκουν σκούρα, φεύγουν, πάνε στο σπίτι τους, το οποίο τυχαία στα Βόρεια Προάστια με τους σωματοφύλακες και τους bodyguards.

«Εγώ, ποια βλακεία έκανα; Το ότι άνοιγα μαγαζιά και έπαιρνα περισσότερο προσωπικό; Ακόμα, και το σπίτι των γονιών μου στη Μύκονο το έδωσα για τα χρέη που θεώρησαν ότι έχω».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «οικογένεια».

«Μου λείπει αυτή η καθαυτή οικογένεια. Μου λείπει όλη η φασαρία που μπορεί να έχει, τα μαλώματα, την αγάπη, την ανταλλαγή δώρων. Οι πληγές αυτές δεν κλείνουν ποτέ ολοκληρωτικά. Απλά, αν έχεις βρει το βάμμα και καταφέρνεις να τις κλείνεις το βάζεις και όταν εξατμιστεί και φύγει, την βάζεις ξανά».

Exit mobile version