MasterChef: Το spoiler της Λιζ για την Άλκηστις
Νέα

MasterChef: Το spoiler της Λιζ για την Άλκηστις

MasterChef: Το spoiler της Λιζ για την Άλκηστις

Στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η οποία μίλησε για τη ζωή στο MasterChef, τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και επιβεβαίωσε τα spoilers ότι η Άλκηστις είναι εκτός παιχνιδιού.

“Έχουμε βγει δυο τρεις φορές μετά το παιχνίδι” είπε η Λιζ χωρίς να καταλάβει ότι “φωτογράφισε” την έξοδο της Άλκηστις από το παιχνίδι.

Οι σχέσεις μέσα στο σπίτι

Η Λιζ, ήταν η «μαμά» του MasterChef, καθώς έτσι την έβλεπαν οι συμπαίκτες της: «Εγώ λόγω ηλικίας ήμουν η “μαμά” στο σπίτι», δήλωσε αρχικά και αποκάλυψε την αδυναμία της στον Άλεξ:

«Είχα κολλήσει πάρα πολύ με τον Άλεξ. Είναι φιλαράκι μου και απίθανο παιδί. Το αδίκησε το επεισόδιο, τον έδειξε με πολύ άσχημο “φως”! Είναι υπέροχος».

Όσον αφορά στην Άλκηστις, η Ελίζαμπεθ συμφώνησε με τον Γιώργο: «Θα ακολουθήσω αυτό που έλεγε ο Γιώργος για την Άλκηστις, είναι πολύ έντονος χαρακτήρας και το βγάζει αυτό. Εγώ λοιπόν που είμαι χαμηλών τόνων κρατούσα μια απόσταση, όχι επειδή δεν μου άρεσε, έχουμε βγει και 1-2 φορές μετά από το παιχνίδι».

Τέλος, σχετικά με τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Χάμπο και στον Παντελή, είπε: «Εγώ και η Ιωάννα ήμασταν ακριβώς μπροστά τους σε αυτό το σκηνικό. Ακούγαμε και βλέπαμε τι γινόταν και μάλιστα κάποια στιγμή φοβόμουν μην μας έρθει κάποιο τηγάνι στο κεφάλι. Ήταν της στιγμής αυτό, στο σπίτι μέσα σίγουρα υπάρχουν εντάσεις αλλά πάντα με κάποιο τρόπο λύνονται», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Πιστεύω απλά ότι το δίδυμο δεν έδεσε».

«Φοβάμαι τη χύτρα»

Η παίκτρια του Πάνου Ιωαννίδη την πάτησε από μια… χύτρα.  «Φοβάμαι πάρα πολύ τη χύτρα. Είναι ένα σκεύος που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν την προτιμώ. Οπότε ήταν κάτι ξένο για μένα. Πολλά πήγαν στραβά εκείνη την ημέρα, με περιτριγύριζε πολύ αρνητική ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είναι ένα ριάλιτι, βλέπεις κάποια πράγματα καταλαβαίνεις κάποια άλλα και είχα καταλάβει ότι ίσως ήταν η ώρα μου να φύγω. Ότι γίνεται στο σπίτι του MasterChef παραμένει εκεί, όμως»