Νέο «θερμό επεισόδιο» στο Love It: Και ο Νίκος Μπάρτζης στην «αντεπίθεση» – Οι διάλογοι με Μαλέσκου και Γρηγορόπουλο
Νέα

Νέο «θερμό επεισόδιο» στο Love It: Και ο Νίκος Μπάρτζης στην «αντεπίθεση» – Οι διάλογοι με Μαλέσκου και Γρηγορόπουλο

Νέο «θερμό επεισόδιο» στο Love It: Και ο Νίκος Μπάρτζης στην «αντεπίθεση» – Οι διάλογοι με Μαλέσκου και Γρηγορόπουλο

Το ρεπορτάζ του Znews για τις τεταμένες σχέσεις στο team της εκπομπής

Μετά την επεισοδιακή παρουσία του Τζέιμς Καφετζή στην εκπομπή Love It με αφορμή τα αρνητικά σχόλια του πάνελ για το άτομό του, σειρά είχε ένα sequel με τον Νίκο Μπάρτζη αυτή τη φορά.

Ο πρώην Survivor αφού δήλωσε πως δεν παρακολουθεί πια το παιχνίδι, μίλησε για τα όσα έζησε στην παραλία, και μάλιστα σε κάποιο σημείο άφησε και τις αιχμές του για ορισμένα λόγια του δημοσιογράφου, Βασίλη Γρηγορόπουλου, που τον ενόχλησαν.Έπαιξε δε και στο κινητό του το ηχητικό απόσπασμα προς επιβεβαίωση των όσων έλεγε.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος «σήκωσε το γάντι» και απάντησε ενοχλημένος πως ουδέποτε είχε κανείς την πρόθεση να θίξει προσωπικότητες και τα όσα ελέχθησαν ήταν στο πλαίσιο σχολιασμού του ριάλιτι και όλων των παικτών έχοντας τα ίδια μέτρα και σταθμά.

«Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.00€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται».

Από πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου αφού κυριολεκτικά «άδειασε» τον συνεργάτη της και τις απόψεις του, ξεκαθάρισε πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».

Δείτε το βίντεο:

https://streamable.com/h4r7dn

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του Znews, η ένταση που δημιουργείται πυκνά συχνά ανάμεσα στα πρόσωπα της εκπομπής on air μόνο τυχαία δεν είναι.

Καθώς η μεταγραφική σεζόν έχει ανοίξει, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της που όπως ακούγεται ο Βασίλης Γρηγορόπουλος  αφήνει το Love it με κατεύθυνση την εκπομπή της  Ελεονώρας Μελέτη.

Επιπλέον, όπως μαθαίνουμε, τεταμένες είναι και οι σχέσεις της με την αρχισυντάκτριά της, Δήμητρα Παλούδη, και μάλιστα έχει μιλήσει ευθέως για τη θεματολογία της εκπομπής της στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας:

«Οτιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού κανενός άλλου προσώπου. Λόγο για το τι λέγεται στην εκπομπή δεν έχω. Μέχρι τώρα ακολουθούσα τη σκαλέτα και τι μου δίνεται προσθέτοντας τα στοιχεία τα δικά μου. Εύχομαι και το κομμάτι του να εμπλέκομαι στα θέματα να προστεθεί στην εκπομπή».