Νίκος Κοκλώνης – Πηγή Δεβετζή: Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους
Νέα

Νίκος Κοκλώνης – Πηγή Δεβετζή: Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

Νίκος Κοκλώνης – Πηγή Δεβετζή: Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

Τι είπαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου

Την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους με αφορμή το J2US έλυσαν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Νίκος Κοκλώνης και η Πηγή Δεβετζή. Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε μέσω σύνδεσης Skype για να μιλήσει για το live του Σαββάτου και σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή η Πηγή Δεβετζή μίλησε μαζί του και αποκάλυψαν τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όταν εκείνη είπε πως ενώ περίμενε να είναι στο μουσικό show ως ζευγάρι με την Έφη Σαρρή μετά την ανάρρωσή της από τον κορονοϊό, δεν είχε κάποια επίσημη ενημέρωση.

Μιλώντας και οι δυο στον αέρα της εκπομπής ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Πηγή Δεβετζή: «Γιατί λες ότι δεν σηκώνω τα τηλέφωνα;» κι εκείνη απάντησε: «Δεν είπα ότι δεν το σηκώνει ο Νίκος, ούτε είπα ότι πήρα την παραγωγή και δεν μου σήκωσαν το τηλέφωνο. Δεν θα με βάλουν να τσακωθώ με τον Νίκο. Είπα ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα».

Για την αντικατάστασή της από τον Τρύφωνα Σαμαρά στα πρώτα live η Πηγή Δεβετζή ανέφερε: «Χάρηκα πολύ όταν μπήκε ο Τρύφωνας. Το έχει ξανακάνει και θα του ήταν εύκολο».

Ενώ, για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, δήλωσε: «Για να πούμε την αλήθεια, αφού έγινε και αυτό με το τραγούδι. Μιλήσαμε και οι τρεις σε ανοιχτή συνομιλία. Αν και μου αρέσει η Βίσση δεν μπορούσα να πω το τραγούδι που έχουν επιλέξει. Και είπα ότι αυτό το τραγούδι έχει δοθεί για τον Τρύφωνα. Και επειδή το είχαν ετοιμάσει, είπα να το πουν οι δυο τους».

Εκεί, βέβαια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτοντας: « Ο Τρύφωνας είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, οπότε η Πηγή σου λέει “θα κάτσω εγώ να τσακωθώ με τον Τρύφωνα; Θέλω πολύ να βγω”, αλλά της έκατσε αυτό με τον κορονοϊό, μετά έτυχε και στον Τρύφωνα, οπότε είδε ότι ο Τρύφωνας θέλει πολύ να μείνει και λέει “άσε μην πω να φύγει και τα ακούω εγώ για πάντα”».

«Το Σάββατο θα δούμε τον Τρύφωνα σε ένα τραγούδι φανταστικό. Εφόσον η Έφη και ο Τρύφωνας μείνουν στο παιχνίδι, μετά την ψηφοφορία του κόσμου, στο επόμενο live θα δούμε την Πηγή Δεβετζή και ο Τρύφωνας ίσως κάνει ένα guest», ξεκαθάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Πηγή Δεβετζή, βέβαια, ανέφερε ότι: «Μπορεί να μείνει ο Τρύφωνας και εγώ να είμαι στο επόμενο J2US. Χωρίς παρεξήγηση, εμείς ήμαστε καλά με τον Τρύφωνα. Όλη μέρα μιλάμε με στο τηλέφωνο».

https://streamable.com/80j0fd

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για το live του Σαββάτου αναφέροντας πως έχουν γίνει σε όλους τους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό και ανέφερε χαρακτηριστικά για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θα είναι στο live και θα πει και ένα και δύο και τρία τραγούδια. Για ‘μένα η Ζωζώ θα ήθελα να ξεκουραστεί και να μας δει από το σπίτι για ένα-δυο επεισόδια. Είναι μεγάλη μου χαρά, όμως, που θα είναι στο show, γιατί δίνει άλλο κέφι».

https://streamable.com/lfgfg4