Νίκος Μάνεσης: Οι πρώτες δηλώσεις – «φωτιά» για την εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη
Νέα

Νίκος Μάνεσης: Οι πρώτες δηλώσεις – «φωτιά» για την εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη

Νίκος Μάνεσης: Οι πρώτες δηλώσεις – «φωτιά» για την εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη

Το bullying και η οριστική ρήξη

Η συνεργασία ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Νίκο Μάνεση κάθε άλλο παρά αρμονική και αγαστή ήταν στο σύντομο διάστημα που πέρασε από την πρεμιέρα.

Μετά τα τελευταία νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως η ρήξη είναι οριστική και ανεπανόρθωτη για το τηλεοπτικό δίδυμο καθώς ο δημοσιογράφος μιλώντας στον Χάρη Λεμπιδάκη δήλωσε ότι έχει αποχωρήσει από την αρχισυνταξία της εκπομπής εδώ και τρεις εβδομάδες.

«Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη».

«Σύμφωνα με τη διοίκηση του Alpha η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainment. Η διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μία εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως, μετά τη μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δεν θέλει αυτό το concept διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/gajugm

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η Νάνσυ Νικολαΐδου διείσδυσε στα ενδότερα του καναλιού και για πρώτη φορά μαθαίνουμε πως η πτώση στην τηλεθέασης έβγαλε ένα άλλο πρόσωπο στον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος υιοθέτησε μία υποτιμητική στάση απέναντι στην Ελεονώρα και την ομάδα της, σε βαθμό που το team αναγκάστηκε να ενημερώσει με επιστολή τη διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος.

Όπερ και εγένετο σύμφωνα με την πληροφόρηση της τηλεκριτικού, με τους αρμόδιους να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις στον Νίκο Μάνεση.

https://streamable.com/k4roal