Ντέμης Νικολαΐδης: Όσα είπε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τη Δέσποινα Βανδή
Νέα

Ντέμης Νικολαΐδης: Όσα είπε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τη Δέσποινα Βανδή

Ντέμης Νικολαΐδης: Όσα είπε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τη Δέσποινα Βανδή

Flashback και στα όσα έλεγε εκείνη στην αρχή της σχέσης τους

Η έκπληξη του πασχαλιάτικου “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν σίγουρα οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη για τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι είναι μαζί 21 χρόνια εκ των οποίων 17 παντρεμένοι.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόβαλε τις λακωνικές δηλώσεις της Δέσποινας το 2000 και το 2002 στην ίδια εκπομπή όταν χαρακτήριζε τον Ντέμη “πέναλτι” της ζωής της.

Προηγουμένως, η τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδιά της και τη μητρότητα.

Για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματά της η κόρη της, Μελίνα, είπε:

“Δεν φοβάμαι, είναι έξυπνη, είναι μια πολύ ωραία προσωπικότητα και αν θελήσει να το κάνει θα είμαι δίπλα της. Με φοβίζει να μην ακολουθήσει τα όνειρά της γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μη γίνει ένας ευτυχισμένος άνθρωπος”.

Η Δέσποινα αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαΐδη που έγινε από τηλεφώνου όταν εκείνος την πήρε.

“Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες. Μετά από τρεις μήνες χωρίς να έχουμε συναντηθεί ποτέ μου το ζήτησε και του είπα ‘νομίζω ότι βιάζεσαι λιγάκι’. Κάτι ήξερα. Κοίτα… 21 χρόνια”.

“Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που ευτυχώς συναντήθηκαν οι ζωές μας και νομίζω ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Αυτό που με γοήτευσε στον Ντέμη είναι ότι άρχισα να γνωρίζω έναν άνθρωπο με φοβερές αξίες, ιδεώδη, αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι…. Ο Ντέμης με γείωνε” είπε.

Πώς είναι ως πατέρας; “Εμένα η μητρότητα με συνεπήρε και με έβαλε κατευθείαν στον ρόλο εκείνον άργησε αλλά έχει πάρα πολύ καλή σχέση και με τα δύο παιδιά”.

“Πάνω από όλα ήθελα να γίνω μάνα, αυτό μ’ ενδιέφερε, οπότε για μένα δεν είχε κανένα κόστος αυτό” είπε η Δέσποινα για την περίοδο που αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της και να πάει με τον σύζυγό της στην Ισπανία, όπου γεννήθηκε και η κόρη της.

https://streamable.com/vbh00h

Το ενδιαφέρον ήταν η παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή με δηλώσεις του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πήρε τηλέφωνο τη Δέσποινα για να τη γνωρίσει.

“Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι δεν θα είναι κάτι περαστικό αλλά κάτι σοβαρό”, είπε.

Ανέφερε πόσο λακωνικά της έκανε πρόταση γάμου ενώ αποκάλυψε η εγκυμοσύνη της Δέσποινας συνέπεσε με τα νέα ότι φεύγουν για την Ισπανία.

Αποκάλυψε πότε ο γάμος τους πέρασε δύσκολα και ήταν την περίοδο που είχε αναλάβει πρόεδρος της ΑΕΚ και είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Η καλύτερη στιγμή τους ήταν η γέννηση των παιδιών τους.

Όσο για τη ζήλια δήλωσε “δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας”.

https://streamable.com/mg8iwl