One Channel: Πήρε την οριστική άδεια από το ΕΣΡ
Νέα

One Channel: Πήρε την οριστική άδεια από το ΕΣΡ

One Channel: Πήρε την οριστική άδεια από το ΕΣΡ

Την οριστική άδεια στην εταιρεία Alter Ego, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για το τηλεοπτικό κανάλι One Channel έδωσε το  Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με απόφαση κατά πλειοψηφία.

Η εταιρεία καλείται να καταθέσει την πρώτη δόση του τιμήματος εντός δεκαπέντε ημερών, η οποία ανέρχεται σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα στο κανάλι του κ. Μαρινάκη, καθώς τόσο ο Σταμάτης Μαλέλης που έχει αναλάβει την ενημερωτική ζώνη του σταθμού, όσο και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου της ψυχαγωγικής ζώνης έχουν συνεχόμενες συναντήσεις με πολύ γνωστά ονόματα του χώρου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Σάσα Σταμάτη έκαναν ήδη ραντεβού στο κανάλι της Συγγρού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη .

Μεταξύ των ονομάτων ακούστηκε και αυτό της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση, όταν το Znews επικοινώνησε μαζί της.

Παράλληλα, Μαίρη Συνατσάκη και Νικολέτα Ράλλη έχουν κάνει ήδη ραντεβού στο One από το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, από την άλλη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, θα αναλάβει πολύωρη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή.