Νέα

Πέτρος Κουσουλός: Η οργισμένη αντίδραση του στη στοχοποίησή του – «Εγώ δεν είμαι δικαστής, που κάνουν τσίσα πάνω τους όταν βγάζει μια ανακοίνωση ο κύριος Κούγιας»

Πέτρος Κουσουλός: Η οργισμένη αντίδραση του στη στοχοποίησή του – «Εγώ δεν είμαι δικαστής, που κάνουν τσίσα πάνω τους όταν βγάζει μια ανακοίνωση ο κύριος Κούγιας»

Στέλνει εξώδικο στον ποινικολόγο και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μηνύσεις ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για παράνομες διαρροές του περιεχομένου των καταθέσεων των ιατροδικαστών Καρακούκη, Καλογρηά, Τσάκωνα και Τσιόλα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του, επισημαίνεται πως ο γνωστός ποινικολόγος θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια «ώστε να διαπιστωθεί ποιος έκανε αυτή την επιλεκτική διαρροή, ειδικά στην εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου λογικά φαίνεται ότι την έχουν κάνει οι κ.κ. Καρακούκης και Καλογρηάς».

Παράλληλα, ισχυρίζεται πως «άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά ώστε η Προϊσταμένη Αρχή της Εισαγγελίας Αθηνών να διερευνήσει πώς διαρρέουν στην υπόθεση αυτή απόρρητα έγγραφα».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τα στοιχεία που θα παραθέσει θα τεθούν υπ’ όψιν του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών «ώστε να πάψει αυτή η παρανομία, οι τηλεδίκες και τα τηλεδικαστήρια που έχουν καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και προαναγγέλλουν την μεταχείρισή της από τη Δικαιοσύνη».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πέτρου Κουσουλού στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο δημοσιογράφος ουσιαστικά «φωτογραφίζεται» από την ανακοίνωση Κούγια.

«Εντός πέντε ημερών θα στείλω ένα εξώδικο στην κυρία Πισπιρίγκου και τον κύριο Κούγια, είναι ειλημμένη απόφαση να μου κατονομάσουν ποιον εισαγγελέα εννοούν.

Αυτή την ιστορία δεν θα την αφήσω έτσι, είναι μια καθαρή στοχοποίηση.

Ο κύριος Κούγιας ανέλαβε για να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια και να είναι όλοι θυμωμένοι.

Με κατηγορεί ότι έχω σχέση με όλους που μου διαρρέουν υλικό και ότι εγώ κακώς αυτές τις καταθέσεις τις δημοσίευσα.

Εγώ δεν είμαι δικαστής που κάνουν τσίσα πάνω τους όταν βγάζει μια ανακοίνωση ο κύριος Κούγιας.

Ξέρει πολύ συγκεκριμένα ο Αλέξης πώς διαρρέουν οι δικογραφίες!

Τον θυμάμαι στην υπόθεση Λιγνάδη που ήταν έξω από τα δικαστήρια και έδινε τη δικογραφία.

Υπάρχει μια απόπειρα κατατρομοκράτησης των πάντων.

Θίγομαι. Την προηγούμενη εβδομάδα με κυνηγούσαν με αυτόφωρο αυτή την εβδομάδα με έχουν στοχοποιήσει, τι άλλο θα ζήσω;» είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version