Θανάσης Ευθυμιάδης: «Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα»
Νέα

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα»

Ο ηθοποιός εξέφρασε την αφοσίωση και τον έρωτά του στην Άννα Δημητρίεβιτς και μίλησε για τη νέα του ζωή

Στο ησυχαστήριό του λίγο έξω από την Αθήνα -όπου είναι φιλοξενούμενος- φιλοξένησε με τη σειρά του ο Θανάσης Ευθυμιάδης τον Αντώνη Σρόιτερ.

Και ξανασυστήθηκαν!

«Αναζητούσα την ευτυχία μέσα από την επιτυχία» είπε ο ηθοποιός ώσπου άρχισε να ψάχνει κάτι άλλο. «Έζησα το όνειρο κάθε ηθοποιού. Το ήθελα πάρα πολύ. Ξεκίνησα στο θέατρο. Ξεχωρίζω τους ηθοποιούς σε δύο κατηγορίες, προ ιδιωτικής και μετά ιδιωτική τηλεόραση. Πριν την ιδιωτική περάσαμε κάποια χρόνια δύσκολα. Μετά φτάσαμε οι γονείς να σπρώχνουν τα παιδιά να γίνουν ηθοποιοί για να γίνουν διάσημα. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Το 1993 έκανα το πρώτο μου γύρισμα στη σειρά του Μανουσάκη. Το κομμάτι της χλιδής το χόρτασα. Την ημέρα που είχε πρεμιέρα το “Ντόλτσε Βίτα” είχα ένα μεγάλο χωρισμό και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από τη γη. Έπεσα σε κατάθλιψη περίπου 8 χρόνια. Λύθηκαν τα δεσμά σε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος» είπε.

Διέξοδός του το ζεϊμπέκικο. «Πήγαινα στα μπουζούκια, λουλούδια, φασαρία, γυναίκες. Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους. Δεν τη βρήκα ούτε στις γυναίκες ούτε στα πολυτελή αυτοκίνητα. Ένα διάστημα είχα 8 μεταφορικά μέσα. Τα Σαββατοκύριακα έλεγα στους φίλους μου “ετοιμάστε διαβατήρια” και πηγαίναμε να δούμε Φόρμουλα Ένα. Ο χωρισμός με βοήθησε να μην καβαλήσω το καλάμι» είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωριμία με την Άννα Δημητρίεβιτς

«Κάτι με γαργαλούσε μέσα μου. Έλεγα ότι όλο αυτό ήταν υπερβολικό για μια τόσο μικρή χώρα. Το να είμαι σταρ μου φαινόταν λίγο γελοίο. Πού να αισθανθώ διάσημος;» διηγήθηκε για εκείνες τις μέρες.

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα» είπε. Όπως διηγήθηκε γνωρίστηκαν στη σειρά «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη.  «Μου είπε μια θεϊκή ατάκα. “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω”. Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν καυχιέμαι. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

Η αλλαγή στη ζωή του

«Η αλλαγή στη ζωή μου συνέβαινε σταδιακά. Είχα ήδη αρχίσει να κόβω τα ξενύχτια, να κόβω τα βάρη. Είχε ξεκινήσει μια αναζήτηση. Γεννήθηκαν και τα παιδιά και μια άλλη προσευχή μου να αποκτήσω κόρες. Ήθελα να αποκτήσω κόρη για να δω τη γυναίκα από το ξεκίνημά της. Ήμουν μέσα στη γέννα, εγώ έκοψα τον λώρο. Και έδωσα υπόσχεση ότι μέχρι να γίνουν 10 χρονών θα είμαι δίπλα τους».

«Μετά από ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος λύθηκε η σχέση που είχα με την προηγούμενη κοπέλα. Έμεινα 2 χρόνια καθαρός. Ξεκινάει ο γάμος μας και το 2010 έρχεται η οικονομική κρίση. Εκεί ήταν μια δοκιμασία. Αλλάξαν όλα σε μια χρονιά. Βρέθηκα με χρέη στην τράπεζα και στην Εφορία. Άρχισαν να αισθάνομαι άσχημα. Οι εργοδότες μου δεν με πλήρωναν. Την ευγνωμονώ την κρίση. Μου έδειξε ποιον δρόμο ζωής θέλω να πάρω. Άρχισαν να αλλάζουν οι παρέες μου, σταμάτησα την τηλεόραση. Θέλησα να κάνω μόνο θέατρο και μόνο κωμωδίες. Από κει που έκανα kick boxing πήγα στη γιόγκα και στο τάι τσι. Κόπηκαν τα πάντα. Έμεινα με ένα μηχανάκι. Σε όλα αυτά συνοδοιπόρος μου ήταν η γυναίκα μου. Αυτή με ενθάρρυνε», είπε.

https://streamable.com/3uijxz

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί τα 52 του ήταν μια σημαντική στιγμή καθώς σύμφωνα με τη φιλοσοφία των Ινδιάνων ο άνδρας ενηλικιώνεται τότε. Μάλιστα μίλησε για τον ιθαγενή Ινδιάνο που τον μύησε στη φιλοσοφία της φύσης, ο οποίος και μίλησε στην εκπομπή.

«Πέταξα όλα τα δημοσιεύματα, τα εξώφυλλα, το παρελθόν μου. Κράτησα ελάχιστα πράγματα που μου θυμίζανε κάποιους ανθρώπους που ήταν σημαντικοί στη ζωή μου. Έγινε εκκαθάριση και σε έπιπλα. Αυτό πραγματικά με τσαλάκωσε».

Εξήγησε δε ότι και η Άννα Δημητρίεβιτς εγκατέλειψε την καριέρα της για να ακολουθήσει τον ίδιο ασκητικό δρόμο με τον σύζυγό της. «Μου άρεσε. Έδωσε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τα παιδιά. Είναι μια πολύ γενναία απόφαση να την πάρει κάποιος. Εγώ είπα θα πορευτώ όπως μπορώ, δεν θα αφήσω στα παιδιά μου κληρονομιά ντουβάρια».

Μιλώντας για το σήμερα και σε ποια κατάσταση βρίσκεται, περιέγραψε τι περιέχει σήμερα η ντουλάπα του αλλά και εάν έχει ξεχρεώσει: «Με κυνηγάνε αλλά δεν κρύβομαι».

Η ζωή χωρίς κρέας και η βουτιά στο ποτάμι

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βούτηξε στο παγωμένο ποτάμι που υπάρχει δίπλα στην κατοικία του και εξήγησε πώς το κάνει.

«Βουτάω στο ποτάμι επειδή θέλω να υπερβώ τα όριά μου. Βγάζει από μέσα μου την αίσθηση του φόβου» είπε και εξήγησε ότι η διατροφή που κάνει και η προετοιμασία του επιτρέπουν να τα καταφέρνει.

Ο ηθοποιός μίλησε και για το γεγονός ότι είναι πλέον vegan και ότι έχει να φάει κρέας 15 χρόνια ενώ έκοψε πλέον και το γάλα και τα ψάρια. «Αν είναι από κάποια γιαγιά μου ή κάποια θεία μου θα πιω. Τρώω αυγά μη γονιμοποιημένα, κάτι που πολλοί νεο -vegan- που είναι στη μόδα τώρα- δεν κάνουν. Η κότα θα γεννήσει αυγό. Αν δεν υπάρχει κόκορας να τη γονιμοποιήσει δεν θα βγει πουλάκι και θα πάει το αυγό χαμένο. Δεν τρώω κάτι που δεν έχω την ψυχική δύναμη να σκοτώσω» εξήγησε.

«Ζω από την ανταλλακτική οικονομία»

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι τα βγάζει πέρα -εκτός από τη ρύθμιση των χρεών του στις τράπεζες- εξασφαλίζοντας τα προς το ζην με «προσφορές αγάπης» όπως τις ονόμασε. Εξήγησε δηλαδή ότι ζει μέσω ανταλλαγών. Εκείνος προσφέρει χειρωνακτική εργασία και σε αντάλλαγμα παίρνει τρόφιμα όπως μέλι, λάδι αλλά και τη στέγη που ζει.

https://streamable.com/lcqhcw