Τηλεκοντρόλ: To “Happy” πάρτι στο The Voice και η κατάρα των εισβολέων του Nomads
Νέα

Τηλεκοντρόλ: To “Happy” πάρτι στο The Voice και η κατάρα των εισβολέων του Nomads

Τηλεκοντρόλ: To “Happy” πάρτι στο The Voice και η κατάρα των εισβολέων του Nomads

Παρά τον αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής, οι εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια προβλήθηκαν κανονικά. Από τη μία λοιπόν, οι τηλεθεατές μπορούσαν να παρακολουθήσουν τραγουδιστικές μάχες κι από την άλλη, Εισβολείς και Επίλεκτοι διαγωνίζονταν για μια θέση στο νησί. Κι ενώ στην περίπτωση των τραγουδιστών, υπήρχαν ευχάριστες εξαιρέσεις, όπου όλοι βγήκαν κερδισμένοι, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους παίκτες στη Μαδαγασκάρη.

Το “happy” στιγμιότυπο στο The Voice

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Οδυσσέας Αλεξανδρίδης ανέβηκαν στη σκηνή από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η επιλογή του coach τους για τους δύο, ήταν το τραγούδι Happy που ερμηνεύει ο Pharrell Williams. Οι διαγωνιζόμενοι φαίνεται πως δούλεψαν πολύ και συνεργάστηκαν ακόμη καλύτερα.

Δείτε τη μονομαχία:

Αμέσως μετά το τέλος του Battle, όλοι οι coach, ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης και η Λάουρα Νάργες ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν μαζί με τους διαγωνιζόμενους. Βλέπετε, η απόδοσή τους έκανε τόσο την Έλενα Παπαρίζου, όσο και τον Κωστή Μαραβέγια να διεκδικήσουν τον Στέλιο, που αποφάσισε να αφήσει ο coach του. Έτσι, μια μονομαχία έληξε αναίμακτα και οι διαγωνιζόμενοι περνούν και οι δύο στα Knock Outs. Για την ιστορία ο Στέλιος επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου.

Η γκίνια των Εισβολέων

Από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στη Μαδαγασκάρη, οι Εισβολείς δεν έχουν κερδίσει ούτε μία δοκιμασία. Το γούρι τους δεν άλλαξε ούτε την Πέμπτη. Οι παλαίμαχοι του Survivor ηττήθηκαν κατά κράτος και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην αφιλόξενη Σαβάνα. Εκείνο που έκανε εντύπωση ωστόσο, ήταν η αντίδραση του νέου μέλους τους, του Ντιμάρ. Ο παίκτης που πήγε στους Εισβολής με “μεταγραφή”, αφού έχασε και τον τρίτο αγώνα όπου διαγωνίστηκε βγήκε εκτός εαυτού. Φανερά εκνευρισμένος, άρχισε να κλωτσά ότι βρει μπροστά του.