X Factor: Όσα θα συμβούν στον μεγάλο τελικό
Νέα

X Factor: Όσα θα συμβούν στον μεγάλο τελικό

X Factor: Όσα θα συμβούν στον μεγάλο τελικό

Την Τετάρτη θα αναδειχτεί ο νικητής

Η ώρα του μεγάλου τελικού του X Factor έφτασε ο μοναδικός κριτής το βράδυ της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου θα είναι το κοινό, το οποίο θα καθορίσει ποιος από τους τρεις φιναλίστ θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο και ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να τον κατακτήσουν, διεκδικώντας μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους είναι δύο μέντορές τους, ενώ οι τηλεθεατές μέσω του app του OPEN TV θα ψηφίσουν εντελώς δωρεάν τον διαγωνιζόμενο που θέλουν να κερδίσει.

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που θα απογειώσει τη συναρπαστική βραδιά.

Αγαπημένοι παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από τα live επιστρέφουν στη σκηνή, ενώ ο Άρης Μακρής μας ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη.