YFSF: Οι πρώτες αντιδράσεις των συμμετεχόντων μετά την αναβολή του show
Νέα

YFSF: Οι πρώτες αντιδράσεις των συμμετεχόντων μετά την αναβολή του show

YFSF: Οι πρώτες αντιδράσεις των συμμετεχόντων μετά την αναβολή του show

Τι είπαν στο "Ευτυχείτε";

Άνω τελεία έβαλε το Your Face Soundfs Familiar για τη φετινή σεζόν και όπως αποκάλυψε και στη στήλη του εδώ στο Znews ο Νίκος Γεωργιάδης θα επιστρέψει ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες από το φθινόπωρο.

Δημοσιογράφοι από την εκπομπή “Ευτυχείτε” επικοινώνησαν με τους συμμετέχοντες και εξασφάλισαν τις πρώτες αντιδράσεις του Γιώργου Χρανιώτη, του Δημήτρη Σταρόβα και της Ευρυδίκης, μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να αναστείλει το πρόγραμμα.

“Ήταν κάτι που το περιμέναμε. Εγώ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήμουν απόλυτα σίγουρη, γνωρίζοντας πώς στήνεται το παιχνίδι”, ανέφερε η Ευρυδίκη.

“Με τα μέτρα που έπρεπε να λάβει η παραγωγή δεν γινόταν… χωρίς κομπάρσους, χωρίς χορευτές θα ήταν πιο φτωχό οπότε αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί για αυτή τη σεζόν. Κι η Μαρία στενοχωρήθηκε όπως όλοι αλλά εντάξει η Μαρία έχει και το Still Standing, δουλεύει”, είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

“Αν είναι να ξαναξεκινήσει το Familiar θα είναι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Δεν μίλησα με συναδέλφους δεν χρειάζεται να πλέξουμε το μνημόσυνο του Your Face. Φαντάζομαι δεν είναι κανείς που τελείωσε. Είναι κατανοητοί οι λόγοι που διακόπηκε. Δεν έχω κάποιο θυμό με την παραγωγή, αλλά έχω θυμό με την εποχή και το υπουργείο Πολιτισμού συγκεκριμένα και τη συγκεκριμένη κυβέρνηση που δεν μας απαντά”, δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης

https://streamable.com/9i2zct