Mega: Οι κυρίες της ψυχαγωγίας δηλώνουν «Ερχόμαστε!» στα τρέιλερ των εκπομπών τους
Τηλεόραση

Mega: Οι κυρίες της ψυχαγωγίας δηλώνουν «Ερχόμαστε!» στα τρέιλερ των εκπομπών τους

Mega: Οι κυρίες της ψυχαγωγίας δηλώνουν «Ερχόμαστε!» στα τρέιλερ των εκπομπών τους

Μενεγάκη, Χρηστίδου, Μελέτη και Μπάρκα ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε τη διαφημιστική του καμπάνια για τη νέα σεζόν το Mega που άρχισε ήδη να δίνει τα πρώτα τρέιλερ για τις ψυχαγωγικές του εκπομπές μετά από αυτά των ενημερωτικών.

Την αρχή έκανε το teaser  για τη νέα εκπομπή Τσουρού και ακολούθησαν τα πρώτα τρέιλερ για τις κυρίες του ψυχαγωγικού του προγράμματος.

Ελένη Μενεγάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα αναφωνούν σε αυτά το κεντρικό σλόγκαν της καμπάνιας που είναι «Ερχόμαστε!».

Οι πρώτες πληροφορίες για τις πρεμιέρες τους κάνουν λόγο ότι η Σίσσυ Χρηστίδου θα ανοίξει τη σεζόν για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού στις 9 Σεπτεμβρίου και δύο μέρες μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα οι υπόλοιπες εκπομπές. Τελευταίος θα μείνει ο Κώστας Τσουρός.

Όλα αυτά βέβαια μπορούν να ανατραπούν και μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πάντως τα πρώτα τρέιλερ δεν έδιναν πληροφορίες για τις νέες ομάδες των εκπομπών, τουλάχιστον της Ελεονώρας Μελέτη και της Σίσσυς Χρηστίδου που θα τις δούμε με αλλαγές, αφού ήταν απολύτως προσωποκεντρικά και βασισμένα στις παρουσιάστριες όπως θα δείτε.

Φυσικά, μερικές εβδομάδες νωρίτερα θα κάνουν πρεμιέρα όλες οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού που ουσιαστικά θα ανοίξουν πρώτες τη σεζόν για το Mega.

Χαμογέλα και πάλι

Mega Καλημέρα

Πάμε Δανάη

Ελένη

Διαβάστε επίσης:

Ενημερωτικές εκπομπές 2023-24: Ποιος θα κάνει πρώτος πρεμιέρα;

Κώστας Τσουρός: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του – Όλες οι λεπτομέρειες