Ενημερωτικές εκπομπές 2023-24: Ποιος θα κάνει πρώτος πρεμιέρα;
Τηλεόραση

Ενημερωτικές εκπομπές 2023-24: Ποιος θα κάνει πρώτος πρεμιέρα;

Ενημερωτικές εκπομπές 2023-24: Ποιος θα κάνει πρώτος πρεμιέρα;

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των εκπομπών

Πριν καν τελειώσει το καλοκαίρι, οι ενημερωτικές εκπομπές επιστρέφουν δυναμικά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Την σκυτάλη την παίρνει πρώτος ο Γιώργος Αυτιάς, με τις υπόλοιπες εκπομπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον τηλεοπτικό οδηγό και τις ημερομηνίες που είναι προγραμματισμένες οι πρεμιέρες των εκπομπών.

Σάββατο 19 Αυγούστου

Πρώτος των πρώτων όπως και πέρσι θα κόψει το νήμα της νέας σεζόν το Σάββατο 19 Αυγούστου ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ. Το προανήγγειλε άλλωστε και ο ίδιος στο κλείσιμο της εκπομπής του πριν από μερικές εβδομάδες.

Δευτέρα 21 Αυγούστου

Στην ΕΡΤ, οι «Συνδέσεις» ήδη έχουν μπει σε τροχιά επιστροφής αφού η Χριστίνα Βίδου επέστρεψε από την άδειά της και έχει βγει ο Κώστας Παπαχλιμίντζος. Η εκπομπή όμως θα κάνει επίσημα πρεμιέρα για τη νέα σεζόν αρκετά νωρίς, την 21η Αυγούστου όπως έχει ανακοινωθεί.

Τετάρτη 23 Αυγούστου

Νωρίς νωρίς και η επιστροφή του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο που φέτος θα κάνει πρεμιέρα μεσοβδόμαδα, δηλαδή την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 4 το απόγευμα όπως προανήγγειλε και το σχετικό τρέιλερ.

Δευτέρα 28 Αυγούστου

Η «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους βασικούς της παρουσιαστές, την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο βασικός κορμός του ενημερωτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ, δηλαδή το «Σήμερα» με Οικονόμου – Παυλόπουλο και οι «Αταίριαστοι» Ντσούνος-Κούτρας ξεκινά την ίδια μέρα.

Μάλιστα οι Αταίριαστοι αλλάζουν ώρα αφού μετακινούνται στις 10 το πρωί αντί για τις 12 που τους βλέπαμε φέτος.

Όσο για τους κεντρικούς παρουσιαστές του «Ώρα Ελλάδος» στο Open, Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη θα επιστρέψουν και αυτοί στις θέσεις τους στις 28 Αυγούστου.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 6 το πρωί ρίχνονται στη μάχη της νέας σεζόν και οι Στέλλα Γκαντώνα και Νίκος Σιωμόπουλος καθώς επιστρέφει το Μega Σαββατοκύριακο ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσει  και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει και η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το τρέιλερ με τη δημοσιογραφική της ομάδα είναι ήδη στον αέρα, χωρίς όμως, να έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημέρα πρεμιέρας.