Ναταλία Γερμανού: «Όποιος είχε την ιδέα, του βγάζω το καπέλο!»
Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: «Όποιος είχε την ιδέα, του βγάζω το καπέλο!»

Ναταλία Γερμανού: «Όποιος είχε την ιδέα, του βγάζω το καπέλο!»

Γιατί έχει άγχος για το Secret Song; Ποια εκπομπή θέλει να δει να κάνει reunion και τι είπε για το Fame Story, παλιό και νέο;

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι και μάλιστα κέρασε αλμυρά για την αποψινή (12/11) πρεμιέρα του Secret Song.

«Έχω ένα αδιανόητο άγχος λες και κάνω πρώτη φορά εκπομπή. Είναι μια σπουδαία παραγωγή και ένα πολύ ωραίο σόου. Έχει πολλά στοιχεία από το Αλάτι και πιπέρι του πατέρα μου» ανέφερε για το Secret Song.

«Καταπληκτικό, μου δίνει τεράστια χαρά, από σας το μαθαίνω τώρα γιατί το έχω παρουσιάσει. Η Αννίτα θα είναι φανταστική, όποιος είχε την ιδέα του βγάζω το καπέλο» είπε για την Αννίτα Πάνια που θα παρουσιάζει το Ραντεβού στα τυφλά.

«Ο Light αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Λέει πάρα πολλές αλήθειες στα παιδιά, αφιλτράριστες.

Όταν παρουσίαζα εγώ το Fame story, o Ανδρέας ήταν ο πυρήνας του, έκανε πρωταγωνιστές τα παιδιά, θα ήθελα να τον δω και φέτος.

Θα διάλεγα την Κατερίνα Κούκα από την παλιά επιτροπή για να βάλω γιατί μια λαϊκή τραγουδίστρια με τον λόγο της και την εμπειρία της θα μου άρεσε να τη δω εκεί» είπε για το Fame Story.

«Δεν βαριόμαστε! Ενδιαφέρουσα και με ανατροπές η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όλα καλά! Και ευχόμαστε και καλύτερα.

Ο Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής και ευθύς αλλά επειδή έχει ένα “παρελθόν” που τον είχαμε “σταυρώσει” έχει ένα παράπονο.

Θεωρώ τον Κώστα Τσουρό τηλεοπτικό μου συνοδοιπόρο, τον θεωρώ φίλο μου και έναν δημοσιογράφο και παρουσιαστή που εκτιμώ και αγαπώ.

Στην τηλεόραση αυτά τα 30 χρόνια που εργάζομαι έχω μάθει ότι δεν υπάρχει ποτέ κάτι που θα πούμε και θα ισχύει. Το σοφό “είπα ξείπα”, που έχει πει η Ρούλα Κορομηλά, πρέπει να  είναι το μότο όλων μας. Είναι δουλειά!

Θα μου άρεσε έστω και για μία επετειακή εκπομπή όσοι ήμασταν την πρώτη χρονιά στο Μέσ’ την καλή χαρά θα άξιζε τον κόπο να μαζευτούμε. Να κάνουμε ένα, ας είναι βραδινό ας είναι πρωινό, δεν ξέρω σε ποιο κανάλι» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

The Secret Song: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα βιώσουν την απόλυτη συγκίνηση στην πρεμιέρα