Πατήρ Αντώνιος: «Ζω έναν εφιάλτη, έχω μπλέξει σε πλεκτάνη»
Τηλεόραση

Πατήρ Αντώνιος: «Ζω έναν εφιάλτη, έχω μπλέξει σε πλεκτάνη»

Πατήρ Αντώνιος: «Ζω έναν εφιάλτη, έχω μπλέξει σε πλεκτάνη»

Μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο πατήρ Αντώνιος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα καθώς ξεκίνησε η δίκη του για την κατηγορία του ηθικού αυτουργού για σωματική κακοποίηση 14 παιδιών της ”Κιβωτού”.

«Είναι ένας εφιάλτης, ένα ψεύτικο όνειρο. Δεν θα περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα είχαμε μπλεχτεί σε μια τέτοια απάτη και πλεκτάνη. Είναι μια αδικία για όλους τους συνεργάτες μου από αυτά τα παιδιά που τα μεγαλώσαμε και δώσαμε την ψυχή μας. Πιστεύουμε ότι τα ”παιδιά” είναι κατευθυνόμενα και ότι δυστυχώς καθοδηγούνται στο βωμό του συμφέροντος κάποιων ανθρώπων. Αυτά τα παιδιά που καταγγέλλουν τώρα, έκλαιγαν από ευγνωμοσύνη προς εμάς. Εγώ είμαι ο στόχος. Όσο είμαι όρθιος δεν θα καταστρέψουν την κιβωτό.

Τα παιδιά τα βοηθούσαμε πάντοτε να εξελίσσονται, έρχονταν με πίκρα από τους δικούς τους φυσικούς γονείς. Φροντίζαμε να δίνουμε την κατάλληλη θεραπεία στα παιδιά και να βρίσκουν το δρόμο τους. Οι κατηγορίες για το κλείσιμο ενός παιδιού για μέρες σε ένα δωμάτιο είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να μπορέσουν να αρπάξουν τα πάντα από το σπίτι μας. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει και δεν φαντάστηκα ότι θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν ήμασταν κακοποιητικοί ή ότι είχαμε όλες αυτές τις συμπεριφορές που μας καταλογίζουν.

Δεν έχασα την πίστη μου στο Θεό. Η πίστη μου στο θεό ήταν η ελπίδα μου και αυτό με κρατάει στα πόδια μου. Αυτό το Πάσχα είπα ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό με ψευδομάρτυρες, προδότες, φαρισαίους. Όλα καταλήγουν στην Ανάσταση και αυτή την περιμένουν με λαχτάρα και πίστη. Εμπιστεύομαι το Θεό. Ανάσταση για εμάς είναι η αλήθεια και να μαζέψω όλα τα σκορπισμένα παιδιά τα οποία παραμελούνται βαριά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Εθελόντρια «Κιβωτού του Κόσμου»: «Είναι άδικο αυτό που βιώνει ο πάτερ Αντώνιος»