Αιμίλιος Χειλάκης: «Καταλαβαίνω ποιος είμαι όταν κοιτάζω τα μάτια της Αθηνάς»
Πρωινές εκπομπές

Αιμίλιος Χειλάκης: «Καταλαβαίνω ποιος είμαι όταν κοιτάζω τα μάτια της Αθηνάς»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Καταλαβαίνω ποιος είμαι όταν κοιτάζω τα μάτια της Αθηνάς»

Όσα είπε για τη σχέση τους

Ο Αιμίλιος Χειλάκης κάθισε στον καναπέ του MEGA Καλημέρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ιδιαίτερη σχέση του με την Αθηνά Μαξίμου.

«Η Αθηνά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ακούει. Ένας άνθρωπος που ακόμα και όταν θα σου σπάσει τα νεύρα, θα το κάνει ωραία. Ο άνθρωπος που έχω επιλέξει να είναι 20 χρόνια δίπλα μου και μακάρι να γίνουν 40 και 60, είναι ο άνθρωπος που δεν το κάνει τιμωρητικά, το κάνει συμβουλευτικά», δήλωσε αρχικά για τη σύντροφό του.

«Μπορείς να πεις όλα τα κλισέ για το τι είναι η πρώτη σου συνάντηση με τον άνθρωπο της ζωής σου. Το ξέρεις αυτό το άτιμο, λες τώρα πώς το διαχειρίζομαι εγώ. Τι κάνω; Μου συνέβη στα 34 μου αυτό, παραήμουν ώριμος για αυτό το σπουδαίο που μου συνέβη. Αρχίζω και καταλαβαίνω τι ήμουν από τις επιλογές μου. Είναι πράγματα που σου δείχνουν ότι αυτά που έκανες ακόμα και τα λάθη ήταν τολμήματα, δεν έχεις παρά να είσαι περήφανος. Ένα από αυτά τα τολμήματα ήταν η συνύπαρξή μου με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο», συνέχισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Είναι ένα νέο ον για εμένα η αντίληψή μου για την Αθηνά. Αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια της. Αν ετεροκαθοριστείς από τους ανθρώπους που θαυμάζεις θα δεις κάτι στον εαυτό τους από το βλέμμα τους κι εκεί θα καταλάβεις κάτι για εσένα», τόνισε.

«Σήμερα κλείνω 5 χρόνια που έχω κόψει το κάπνισμα. Είμαι 20 κιλά παραπάνω», αποκάλυψε.

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε περισσότερο από εσένα»

Ο ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του.

«Η περιπέτεια της υγείας μου, που συνέβη πριν από 12 χρόνια, σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο όπως είναι τώρα. Είναι πολλά χρόνια πριν, αλλά μου έδειξε ότι μπορείς με έναν γιατρό που σε χειρούργησε να γίνεις φίλος, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε περισσότερο από εσένα, εγώ μπήκα με χαμόγελα στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε.

Είχα πει στο γιατρό μου, μην ανησυχείς, ενώ ήμουν έτοιμος με τους όρους για την αναισθησία. Του έλεγα μην ανησυχείς ότι κι αν συμβεί έχω στήσει μια πολύ ωραία ζωή», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Για το αν είχε φοβηθεί, ο ηθοποιός απάντησε: «Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση».

Διαβάστε ακόμα

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτήν την ανάρτηση για αίμα για τον πατέρα μου»