Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Έπρεπε να τη δει ένας ειδικός»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Έπρεπε να τη δει ένας ειδικός»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Έπρεπε να τη δει ένας ειδικός»

Τι είπε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια του πατέρα της, αλλά και το πώς το διαχειρίστηκε ο ΣΚΑΪ

Σε εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 30/1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ρωτήθηκε τόσο για το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη, όσο και για τη Φαίη Σκορδά και τον θάνατιο του πατέρα της, αλλά και για την «αντίδραση» του ΣΚΑΪ.

«Η Ελένη είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Είχε ένα μικρό ατύχημα. Καταλαβαίνετε ότι για να φύγει η ίδια από την εκπομπή, σημαίνει ότι έπρεπε να τη δει ένας ειδικός. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει έτσι από την εκπομπή, δεν το ‘χει κάνει ποτέ», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το ατύχημα που είχε η παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να μη βγει στον «αέρα» η εκπομπή τους το μεσημέρι της Τρίτης.

«Τώρα όλα καλά, δόξα τω Θεώ», ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της Φαίης Σκορδά και το γεγονός ότι ήθελε να παραβρεθεί στην κηδεία, απάντησε: «Όταν ενημερωθήκαμε ότι δεν θα βγει η εκπομπή στον αέρα, έψαξα να βρω πτήσεις για να πάω στην κηδεία του πατέρα της αλλά δεν κατέστη δυνατό, γιατί ήταν ήδη 14:50 και έπρεπε να πάω και στο Κιλκίς. Μιλήσαμε όμως».

«Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα να βγάλει ο ΣΚΑΪ την εκπομπή στον αέρα με μία άδεια καρέκλα, τα είπα και στο ραδιόφωνο. Η εκπομπή είναι ταυτισμένη, είναι το όνομά της. Όλη αυτή η εικόνα είναι μία σκιά εκπομπής. Με μία άδεια καρέκλα; Θεέ μου», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θεωρώ απάνθρωπο οτι βγήκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον “αέρα”»