Δημήτρης Πανόπουλος: «Αυτά που έλεγε ο Τσαφούλιας με πονούσαν πολύ περισσότερο από ό,τι ο ίδιος μπορεί να φανταστεί»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Πανόπουλος: «Αυτά που έλεγε ο Τσαφούλιας με πονούσαν πολύ περισσότερο από ό,τι ο ίδιος μπορεί να φανταστεί»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Αυτά που έλεγε ο Τσαφούλιας με πονούσαν πολύ περισσότερο από ό,τι ο ίδιος μπορεί να φανταστεί»

Πώς σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης και τα «χρώματα» των εκπομπών

«Το σχόλιο που έκανα αφορούσε στο ότι εάν κάποιος ενοχληθεί από κάτι, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πανόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, αναφερόμενος στον Σωτήρη Τσαφούλια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις gossip εκπομπές.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε συζητήσεις για την εκπομπή, έχουμε ακόμα 5 μήνες μπροστά μας, οπότε όλα στην ώρα τους. Η πρόθεση είναι να πάμε καλά τους επόμενους 5 μήνες», δήλωσε αρχικά.

«Αυτό που ξεχωρίζει στην εκπομπή μας είναι η αυθεντικότητα», τόνισε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια προς το πρόσωπό του και το αν η σάτιρα έχει υπερβεί τα όρια, απάντησε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλω όρια σε κανέναν και δεν μου αρέσουν. Ίσα ίσα πιστεύω ότι οι παραγωγικές συζητήσεις γίνονται εκεί που υπάρχει αντίθεση. Αυτό που είπα εγώ, γιατί συμφωνούσα με τον κ. Τσαφούλια στα περισσότερα που είπε, και ως δημοσιογράφος μπορώ να πω ότι αυτά που έλεγε με πονούσαν πολύ περισσότερο από ότι ο ίδιος μπορεί να φανταστεί. Το γεγονός δηλαδή ότι υπάρχει μια τηλεόραση που τέτοια θέματα τα θήγει δύσκολα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε μια αντιπαράθεση δύο ανθρώπων, αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται ή προσβάλλεται, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως κάθε Έλληνας πολίτης.

Αν αυτό αποτελεί ρητορική μίσους στο συγκεκριμένο παράδειγμα και το αποφασίσει η δικαιοσύνη, στο μέλλον θα ξέρουμε ότι αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος να ακολουθηθεί χωρίς επιπτώσεις, χωρίς όμως να είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα πω ότι ξεπερνάει τα όρια ο Βλάχος ή όποιος κάνει σάτιρα».

«Από τη στιγμή που μπαίνει στη συζήτηση η τραγωδία των Τεμπών, όλα τα άλλα δεν έχουν  καμία σημασία. Ως δημοσιογράφος δεν μπορώ να κάτσω να συζητήσω, ούτε για τα όρια της σάτιρας, ούτε για τίποτα αφού μπαίνει στο τραπέζι αυτό το θέμα. Σε μία τηλεόραση που υπάρχει τις μισές ώρες της ημέρας ζωντανό πρόγραμμα, είναι λογικό να υπάρχουν κι άλλα θέματα. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει με τίποτα το θέμα των Τεμπών να μείνει πίσω. Δεν συνέκρινε ο κ. Τσαφούλιας, αυτό που έκανε είναι να πει ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από του Βλάχου. Συμφωνώ, αλλά και στη ζωή δεν ασχολούμαστε μόνο με ένα πράγμα».

Για τα «χρώματα» των εκπομπών: «Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο κοντά στο ουράνιο τόξο και καλά κάνουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν χρώματα κι αν υπάρχουν, τα βλέπει πολύ ξεκάθαρα ο κόσμος, οπότε επιλέγει ποιο θα δει».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάζω με προβληματισμό κυρίως, μεγάλη συζήτηση, δεν θα την ανοίξω εγώ, δεν με απασχολεί τόσο. Κοιτάζω σύμφωνα με τις μετρήσεις τι πηγαίνει καλά. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και να πηγαίνουν και τα υπόλοιπα προγράμματα καλά, γιατί είναι μικρός ο χώρος και δεν συμφέρει κανέναν να υπάρχουν προγράμματα που δεν πηγαίνουν καλά», σχολίασε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Πανόπουλος: Σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»