Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί να με γνωρίζει ο Νίκος Μουρατίδης; Είναι απαραίτητο;»
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί να με γνωρίζει ο Νίκος Μουρατίδης; Είναι απαραίτητο;»

Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί να με γνωρίζει ο Νίκος Μουρατίδης; Είναι απαραίτητο;»

Θα συνεχίσει στο «Πρωινό μας»;

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και ποια είναι η δική της πρόθεση.

Η γνωστή μάνατζερ ρωτήθηκε για το «Πρωινό μας», λέγοντας πως δεν έχουν καμία εικόνα ούτε για την αλλαγή ώρας, ούτε για το τι θα γίνει στην εκπομπή τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είμαστε συνάδελφοι, εκείνη είχε μοντελάδικο»

«Πρώτα θα μάθει η Φαίη τι μέλει γενέσθαι με την εκπομπή και μετά οι υπόλοιποι για το τι θα κάνουμε. Η φετινή σεζόν μου άφησε πολύ ωραία γεύση, νιώθω ολοκληρωμένη. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο».

«Δεν με φοβίζει τίποτα, παρά μόνο η κακία κάποιων ανθρώπων»

Όπως είπε, η δική της πρόθεση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι να βρίσκεται κάπου εξίσου καλά.

«Θα περιμένω να δω τι θα κάνει η Φαίη και μετά θα αποφασίσω και εγώ με τη σειρά μου. Κανένας εξωτερικός παράγοντας, όπως ένα τηλεοπτικό περιβάλλον, δεν μου αποπνέει ασφάλεια. Ασφαλής νιώθω μέσα μου και έκανα μεγάλο κόπο για να τα καταφέρω. Δεν με φοβίζει τίποτα, παρά μόνο η κακία κάποιων ανθρώπων και οι δεύτερες σκέψεις».

«Η φετινή σεζόν για την Ηλιάνα ήταν πολύ ωραία»

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε πως θεωρεί πως υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές για να κάνουν κάτι δικό τους και πως εκείνη θα ήθελε να είναι μέλος μίας ομάδας με ειλικρίνεια και σεβασμό και όπως λέει χαρακτηριστικά «φέτος υπήρξε τυχερή».

Αναφέρθηκε όμως και στο τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πρέπει να μιλήσει με τον ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το ‘’All Star My Style Rocks’’ και στη συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις της. Η φετινή σεζόν για την Ηλιάνα ήταν πολύ ωραία».

«Θαυμάζω τη δουλειά και την πορεία του Νίκου Μουρατίδη»

Η Έλενα Χριστοπούλου ρωτήθηκε για τη δήλωση του Νίκου Μουρατίδη πως δεν την γνωρίζει και απάντησε χαρακτηριστικά «Γιατί να με γνωρίζει; Είναι απαραίτητο;» ενώ μίλησε και για το GNTM.

«Θαυμάζω τη δουλειά και την πορεία του Νίκου Μουρατίδη. Είμαι σίγουρη ότι θα λείψει το GNTM, κυρίως στα παιδιά που έχουν ελπίδες να κάνουν κάτι στον χώρο της μόδας πιο εύκολα. Εύχομαι να δούμε το GNTM σύντομα στους δέκτες μας».