Ελένη Κοκκίδου για το τέλος της «Βουλίτσας»: «Είπα χωρίς πρόβα το τραγούδι, συγκινήθηκα»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Κοκκίδου για το τέλος της «Βουλίτσας»: «Είπα χωρίς πρόβα το τραγούδι, συγκινήθηκα»

Ελένη Κοκκίδου για το τέλος της «Βουλίτσας»: «Είπα χωρίς πρόβα το τραγούδι, συγκινήθηκα»

Η ηθοποιός αποκάλυψε τι έγινε στο τελευταίο γύρισμα της «Μουρμούρας»

Στην εκπομπή «Alpha τώρα» μίλησε η Ελένη Κοκκίδου, λίγες μέρες μετά το τέλος σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η ηθοποιός αποχώρησε από τη σειρά και το τέλος της ηρωίδας της, της «Βουλίτσας» συγκίνησε το κοινό.

Μάλιστα βλέποντας το σχετικό απόσπασμα από τον θάνατο της Βουλίτσας και τον τρόπο που το «φάντασμά» της επισκέφθηκε τον Μηνά, η παρουσιάστρια Βίκυ Χαντζή δάκρυσε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε για το τραγούδι της Βουλίτσας που τόσο συγκίνησε:

«Μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Αν δεν ήταν το τραγούδι δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή. Εγώ δεν το ήξερα, μου είπαν στο τέλος του γυρίσματος να γράψουμε ένα τραγούδι και το είπα χωρίς πρόβα και τώρα που του ακούω βλέπω ότι είναι φορτισμένη από την ίδια την σκηνή, τον αποχαιρετισμό στον άντρα μου και είναι πραγματικά συγκινητικό. Το καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος συγκινήθηκε, αφού κι εγώ συγκινήθηκα».

Τι είπε όμως η ίδια για τον ρόλο που επί δέκα χρόνια μας κρατούσε συντροφιά;

«Είναι σαν να αποχαιρετάς έναν αγαπημένο σου που πάει να ζήσει σε άλλη χώρα» ανέφερε.

«Ποτέ δεν με περιόρισε ο ρόλος, ίσα ίσα μου έδωσε χαρές, μέσα από τον τρόπο που έψαχνε τη ζωή, έμαθε καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα πράγματα για μένα, για τη ζωή μου, με κρατούσε σε μία κατάσταση θετικής αντιμετώπισης της ζωής. Είναι ζηλευτός άνθρωπος η Βούλα και είναι τυχερή που είχε αυτόν τον άντρα που τη λάτρευε και την αγαπούσε και την αποζητούσε γιατί δεν είναι συνηθισμένο είδος» είπε ακόμα.