Ελεονώρα Μελέτη για Πιερίδη: «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Κρύβει μέσα σαδισμό»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη για Πιερίδη: «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Κρύβει μέσα σαδισμό»

Ελεονώρα Μελέτη για Πιερίδη: «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Κρύβει μέσα σαδισμό»

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα συναισθήματα που ένιωσε ακούγοντας την τραγουδίστρια να μιλά για την κρίση στον γάμο της

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε το πρωί της Τετάρτης στη «Super Κατερίνα» η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία αποκάλυψε τον λόγο της κρίσης στον γάμο της, με την Ελεονώρα Μελέτη μία ημέρα αργότερα να καλείται να σχολιάσει.

Απόσπασμα της συνέντευξης της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας παίχτηκε στον «αέρα» του «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη, εξέφρασε τα συναισθήματά της, ακούγοντας τη Μαριάντα Πιερίδη να μοιράζεται την κατάσταση που ζει, ενώ αναφέρθηκε και στο άτομο που της έστειλε τα μηνύματα την ώρα που βρισκόταν live στην τηλεόραση.

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επιλογή του ατόμου που έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα στη Μαριάντα Πιερίδη, να το κάνει την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε, «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Για μένα είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό».

«Έγινε κάτι πολύ ακραίο»

«Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκπομπής έγινε κάτι που ήταν σοκαριστικό, έπρεπε να το αντιμετωπίσω και το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου. Κάτι μου έστειλαν.

Το έψαξα. Σκέφτηκα ότι υπάρχουν κακοπροαίρετοι. Ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με ξανάριξε. Μου μίλησε και ο ίδιος. Οπότε είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και να είναι, είναι σκληρό, είναι αιτία χωρισμού αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του» είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή της KatKen για το θέμα της απιστίας.