Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε θέση για τη διαμάχη Χρηστίδου-Μαραντίνη – «Να το πω μέσα από την καρδιά μου… Για ποιον λόγο να δώσει συνέντευξη με τόσες λεπτομέρειες;»

Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε θέση για τη διαμάχη Χρηστίδου-Μαραντίνη – «Να το πω μέσα από την καρδιά μου… Για ποιον λόγο να δώσει συνέντευξη με τόσες λεπτομέρειες;»

Η παρουσιάστρια ανέφερε έναν παλαιότερο διαπληκτισμό που είχε με τον τραγουδιστή και εξέφρασε την απορία της

Θέση στα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, πήρε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της, «Super Κατερίνα». 

Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε στη συνέντευξη Μαραντίνη – «Θα προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας»

«Μπαίνω στη θέση της γυναίκας»

Η παρουσιάστρια, ακούγοντας τα όσα είπε ο τραγουδιστής στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και διαβάζοντας την ανακοίνωση της παρουσιάστριας του «Χαμογέλα και πάλι», εξέφρασε την απορία της, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τον Θοδωρή Μαραντίνη για πράγματα που είχε πει, αλλά στο τέλος είχε ακούσει τη συγγνώμη του.

«Την προηγούμενη φορά είχα έναν διαπληκτισμό με τον Θοδωρή. Με είχε πάρει τηλέφωνο για κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή. Βέβαια μετά ο άνθρωπος μου ζήτησε συγγνώμη για την ένταση. Τους καταλαβαίνω και τους δύο γιατί και οι δύο είναι πολύ καλά παιδιά και εξαιρετικοί γονείς. Να το πω μέσα από την καρδιά μου… Για ποιον λόγο να δώσει συνέντευξη χθες; Η μητέρα των παιδιών σου, που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει πολύ, με τον θάνατο της μητέρας της που πέρασε δύσκολα και ήσουν δίπλα της.. Και τον τιμά όλο αυτό.

Για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, που ξέρεις ότι κάνει εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο, εκτίθεται, είναι η μητέρα των παιδιών σου, είναι τα παιδιά, έχει περάσει δύσκολα η οικογένειά της, να δώσεις τέτοιες λεπτομέρειες και να στεναχωρήσεις και εκείνη και τα παιδιά σου. Και να περιμένουν όλοι το σαββατοκύριακο να δουν αν θα πει κάτι η Σίσσυ,που δεν θα πει. Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ άλλων.

«Κανείς δεν μου έχει πει τίποτα, ούτε με πήρε η κοπέλα τηλέφωνο, ούτε ο Νίκος Κοκλώνης, ούτε κανείς. Μου είπαν “πες ό,τι θες”. Ούτε κολλητή μου είναι η Σίσσυ, ούτε σχέσεις έχουμε, τη συμπαθώ, την εκτιμώ. Μπαίνω στη θέση της γυναίκας, που τον τελευταίο χρόνο ξέρω ότι έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα και με θέματα υγείας και με τη μητέρα της κλπ και ξαφνικά αντιμετωπίζει όλο αυτό χθες, με δυο παιδιά, μόνη. Μπαίνω στη θέση της. Είναι πολύ διακριτικοί με τα παιδιά. Ξέρω ότι ο Θοδωρής είναι πολύ καλός μπαμπάς. Γι αυτό με στεναχωρεί όλο αυτό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας ξεκαθαρίζει – «Δεν είπαμε ότι θα καταθέσουμε αγωγή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα της είπε – «Ήταν αγχωμένη»

Exit mobile version