Νίκος Καρβέλας: Η νέα ερωτική εξομολόγη στην Άννα Βίσση – «Σε ερωτεύτηκα θανατηφόρα»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Καρβέλας: Η νέα ερωτική εξομολόγη στην Άννα Βίσση – «Σε ερωτεύτηκα θανατηφόρα»

Νίκος Καρβέλας: Η νέα ερωτική εξομολόγη στην Άννα Βίσση – «Σε ερωτεύτηκα θανατηφόρα»

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε τα συναισθήματά του για εκείνη, μπροστά σε 70.000 κόσμο

Τα 50 της χρόνια στο τραγούδι, με μια μεγάλη συναυλία, γιόρτασε η Άννα Βίσση στην Λάρνακα, στην Κύπρο, εκεί όπου βρέθηκαν στο πλευρό της γνωστοί καλλιτέχνες για να την τιμήσουν και να ερμηνεύσουν μαζί τα κομμάτια της.

Αναμέσα τους ήταν η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η Λία Βίσση, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καρβέλας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος της Άννας Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, εμφανίστηκε στο video wall που βρισκόταν στημένο στη συναυλία και μπροστά σε 70.000 κόσμο, προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση για την «απόλυτη».

«Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

«Αυτό που συμβαίνει με τον Νίκο είναι μισό – μισό, είμαστε ένα»

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

«Γύρισα χαρούμενη από την Κύπρο»
«Νιώθω 50 χρονών και πολύ γεμάτη, ευτυχισμένη. Γύρισα χαρούμενη από μία συναυλία στην πόλη που γεννήθηκα. Ήταν από πάρα πολύ χαρούμενη ως πολύ συγκινητική», είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τον κόσμο και τους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών», ανέφερε: «Δεν ήταν μόνο η ποσότητα του κόσμου που ήρθε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Ήταν αυτό το κύμα αγάπης, αναγνώρισης. Οι στιγμές με τους φίλους μου και συναδέφλους ήταν ωραίες και ξεχωριστές».

Για την εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα, που έχει γίνει viral στο TikTok, η Άννα Βίσση παραδέχτηκε ότι είναι αμοιβαία τα συναισθήματα: «Δεν εξομολογήθηκε κάτι που δεν ήξερα εγώ. Ο Νίκος καρβελας είπε ότι γιορτάζει τα 50 χρονιά που με ερωτεύτηκε. Αυτό που συμβαίνει είναι μισό – μισό με τον Νίκο καρβελα, είμαστε ένα».

Η Άννα Βίσση τον χειμώνα θα συνεχίσει το πρότζεκτ Hotel Ερμού αλλά σε καινούργιο χώρο. «Μεταφερόμαστε σε μεγαλύτερο χώρο γιατί έχω δεχτεί πολλά παράπονα γιατί ο κόσμος δεν χωράει», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Καρβέλας: «Πόσο μ@@κας είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα;»