Ορέστης Τζιόβας: «Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς – Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!»
Πρωινές εκπομπές

Ορέστης Τζιόβας: «Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς – Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!»

Ορέστης Τζιόβας: «Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς – Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!»

Ο απολαυστικός διάλογος με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και η ερώτηση για το «βρώμικο παρελθόν»

Για τα σχολικά του χρόνια και πώς ήταν σαν παιδί, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον ρώτησε για το «βρώμικο» παρελθόν του κι αν έχει κάνει κακό σε κανέναν.

«Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς, δεν έκανα άσχημα πράγματα. Ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε, να κοροϊδέψω τον καθηγητή, να τους ξεσηκώσω όλους να πάμε σε γήπεδο. Ήμουν πρόεδρος του 15μελους και τους έπεισα όλους και φύγαμε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με την πολιτική, απάντησε: «Έτσι όπως είναι η πολιτική ζωή, είναι λίγο απεχθής. Δεν θες να ασχοληθείς, λες ότι θα γίνω σαν κι αυτούς. Πολλοί ξεκίνησαν με διαφορετικά όνειρα και έγιναν σαν τους άλλους. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι η πολιτική, με ενδιαφέρουν τα κοινά, με ενδιαφέρει να προσφέρω. Αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος, μπορεί να σε φάει. Και νομίζω ότι με τη ζωή που έχω κάνει γενικότερα, πολύ εύκολα μπορεί να με “μαυρίσουν”, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα».

«Έχεις βρώμικο παρελθόν;», τον ρώτησε ο Φώτης, με τον ίδιο να απαντά: «Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!».

«Καλά έκανες, τα έχεις ευχαριστηθεί;», συνέχισε ο παρουσιαστής με τον ηθοποιό να απαντά καταφατικά.

«Δεν έχεις κάνει κακό σε κανέναν;», του είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι εκείνος τόνισε: «Όχι, κακό δεν έχω κάνει. Μπορεί να έχω πληγώσει συναισθηματικά».

Διαβάστε ακόμα

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν είμαι καλός στο “γλείψιμο”. Αν δω να συμβαίνει μια αδικία…»