Σίσσυ Χρηστίδου για Γερμανού – Πανόπουλο: «Αυτό που εμένα δεν μ΄άρεσε ήταν…»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου για Γερμανού – Πανόπουλο: «Αυτό που εμένα δεν μ΄άρεσε ήταν…»

Σίσσυ Χρηστίδου για Γερμανού – Πανόπουλο: «Αυτό που εμένα δεν μ΄άρεσε ήταν…»

Ποιες ήταν οι ενστάσεις της παρουσιάστριας;

Τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Πανόπουλο την πρώτη χρονιά τους στο «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στο Night Out και με αυτή την αφορμή άνοιξε μεγάλη συζήτηση στα πάνελ των εκπομπών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία της με ένα συγκεκριμένο κομμάτι των όσων είπε η Ναταλία Γερμανού εξηγώντας και τους λόγους στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι.

«Έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές θα μπορούσαν να πουν αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο που μίλησε για τη συνθήκη αυτή με τόση ειλικρίνεια. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Αυτό που εμένα δεν μ΄άρεσε ήταν η φράση “δεν είσαι καλός”. Το “δεν ταιριάζουμε” το “ακούω”. Αλλά το να λες σε έναν άνθρωπο ότι “δεν είσαι καλός” δεν το βρίσκω σωστό. Κατά τα άλλα το “δεν ταιριάζουμε” είναι πολύ θεμιτό. Νομίζω ότι υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν την παρέα τους κάθε χρόνο και άλλες που είναι πιο σταθερές και που δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες ενώ άλλες εκπομπές ξηλώνονται και ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα».».

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο»